Maja Jurovic / Maja Jurovic
NIJE SRETNA

Jelena Veljača zaradila prijavu: Uklonjena fotografija na kojoj se kupa sa svojom dvogodišnjakinjom

Nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju s kćerkicom oko koje su se povele polemike, netko je Instagramu prijavio fotografiju Jelene Veljače kao neprikladan sadržaj i sada je uklonjena, a scenaristica i kolumnistica ne skriva da je zbog tog poteza neizmjerno ljuta.

Fotografija koju je prije nekoliko dana Jelena Veljača objavila na svojem Instagram profilu očigledno nije naišla na odobravanje šire publike. Naime, uz komentar "Savršen kraj vrlo teškog početka vrlo teškog tjedna", 36-godišnja scenaristica i kolumnistica je objavila sliku na kojoj se kupa u kadi sa svojom dvogodišnjom kćerkicom Lenom. Iako su se neki odmah zapitali je li to primjereno, većina pratiteljica dočekala je fotografiju s odobravanjem i olakšanjem - jer se i one kupaju sa svojom djecom pa im je bilo lakše kada su vidjele da nisu jedine.

- Drago mi je da si ovo objavila jer se često tako i ja kupam sa svojom dvogodišnjakinjom i bome svaki put mi prođe kroz glavu "Hm je l' ovo malo čudno i prakticiraju li to i druge mame?" Kako joj reći ne kada me pita još hoću li skupa s njom i kad je to veseli? - napisala joj je jedna od mama, ali čini se kako fotografijom nisu bili svi jednako oduševljeni jer je "zaradila" prijavu i nakon toga je uklonjena s te društvene mreže.

Jelena je zarađenu prijavu suptilno komentirala dodavši novu fotografiju uz koju je napisala: "Zamislite, nekad se igramo i odjeveni".

Ipak, neke njezine pratitelje nije uopće zasmetalo to što se njih dvije kupaju zajedno, već to što je Jelena objavila fotografiju na kojoj je njezina dvogodišnjakinja gola u kadi, smatrajući da je to fotografija za privatan album, a ne za dijeljenje s javnosti.

- Naznaka jest da smo gole, ali se ne vidi nijedan intimni dio tijela. Netko me prijavio, valjda kao zlostavljačicu ili ne znam što. Ovdje je problem mater koja se kupa sa svojim ženskim djetetom - napisala je ljuta Jelena Veljača.

Linker
16. travanj 2024 06:28