Profimedia, LaPresse
PONOVNO KRENULA ŠUŠKANJA

Jeleni i Novaku Đokoviću nimalo se neće svidjeti što se priča o njima

U borbi za četvrti Wimbledon Novaku Đokoviću neće biti lako i to ne samo zato jer posljednjih godinu dana nije u formi na kakvu je navikao svoje navijače. Naime, ponovno su krenule glasine o bračnim problemima srpskog tenisača, a ovog puta je čak uspoređen s Tigerom Woodsom koji je suprugu prevario sa 120 žena.

Komentator televizijske kuće BBC iznenadio je gledatelje Wimbledona kada je tenisača Novaka Đokovića (30) usporedio s problematičnim golferom Tigerom Woodsom. Govoreći o Đokovićevom razdoblju izvan forme, McEnroe je bivšeg pobjednika Wimbledona usporedio s Woodsom, čiji je razvod bio medijski jako popraćen zbog njegovih brojnih nevjera, a osim toga je bio i uhićen te je imao problema s uzimanjem lijekova na recept.

McEnroe je izjavio kako je Đoković imao neke obiteljske probleme, probleme izvan terena koji te "izbace iz igre".

- Ako si rastresen, više nisi isti igrač. Osoba koja mi odmah padne na pamet kada razmišljam o Novaku je golfer Tiger Woods. Kada je on imao probleme sa suprugom, djelovao je kao da je potpuno "skrenuo" i više nikada nije bio onaj isti. Pa se sada pitamo hoće li se povijest ponoviti, ali ovog puta na teniskom terenu – izjavio je 58-godišnji komentator i bivši tenisač.

Đoković je posljednjih godinu dana vidljivo lošiji, bori se s formom i gubi mečeve zbog čega su se mnogi zapitali što se događa s njim, ali teško da bi ga se netko sjetio usporediti s Tigerom Woodsom koji se proslavio kao jedan od najboljih igrača golfa, ali našao se u središtu pozornosti zbog privatnog života. On je svoju suprugu Elin Nordegren u šest godina braka prevario sa 120 žena, a nakon što je njegova nevjernost postala javna, sportski rezultati počeli su padati.

Novak Đoković je u braku s 31-godišnjom Jelenom od 2014. godine te zajedno imaju dvogodišnjeg sina Stefana i očekuju drugo dijete, što su mnogi protumačili kao potvrdu da im u braku i dalje cvatu ruže.

Linker
25. travanj 2024 17:26