svadba o kojoj se priča

Jelenina kći Lena zablistala u vjenčanici za djevojčice: Najslađa uzvanica preuzela važnu ulogu

Točno u podne spisateljica i producentica Jelena Veljača vjenčala se za svog partnera Vitu Turšića, a na ceremoniji u Botaničkom vrtu najslađa uzvanica bez imalo dileme bila je Jelenina kći Lena.

Za važnu se ulogu ove subote morala pripremiti petogodišnja kći Jelene Veljače i Dražena Čučeka – njezina se majka udala za partnera Vitu Turšića u romantičnoj zelenoj oazi zagrebačkog Botaničkog vrta, a djevojčica je imala ulogu 'flower girl'. Plavokosa djevojčica kosu je svezala u rep, a cvjetni vjenčić imitirao je traku za kosu. Lena je odjenula bijele cipelice i vjenčanici za djevojčice zbog čega su se svi složili kako je bila najslađa uzvanica ove ceremonije.

Sretno je pozirala s mamom za njezin važan dan. Na ovo neformalno, ali otmjeno vjenčanje u samom srcu Zagreba bila su pozvana i djeca prijatelja mladenaca pa Leni zasigurno neće biti dosadno jer će trčkarati i igrati se sa svojim malim prijateljima.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DETALJE SVADBE: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom Vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

Jelena iznimno njeguje žensko prijateljstvo pa često s njima i djecom odlazi na domaća i inozemna putovanja, a prilikom zagrebačkog potresa dom joj je pružila prijateljica Iva Radić kada se njezina Lena također zbližila s Ivinom djecom. Iako se po zagrebačkim kuloarima šuškalo kako će Iva biti Jeleni kuma na vjenčanju, ona je ipak odabrala dugogodišnju prijateljicu Mateu Kotlar, dok je Vito odabrao dugogodišnjeg prijatelja Marka Jurčića. Upravo su kumovi za mladence pripremili najposebniji dar - bračno putovanje koje je za Jelenu i Vitu još uvijek tajna.

image
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX

Jelena je na svadbi blistala u kratkoj vjenčanici s potpisom Aleksander McQueen, a na nogama je nosila cipele Jimmy Choo koje su poklon njezinih djeveruša. Za kosu mladenke pobrinuo se salon Ruža, a za šminku Marko Tolić.

Linker
15. travanj 2024 22:55