za rastopiti se

Jennifer Aniston pokazala novog frajera: U život joj je ušao netko tko joj je zacijelio bolnu ranu

Popularna glumica Jennifer Aniston velika je zaljubljenica u pse koji joj nesebično daju životnu radost i ljubav.

Zvijezda "Prijatelja" dugi niz godina dijeli životni prostor sa psima, a za jednog, nažalost uginulog Normana, toliko je bila vezana da je njemu u često posvetila i dvije tetovaže.

Glumica Jennifer Aniston nedavno se pohvalila novim pojačanjem u obitelji, a danas je pokazala s kim slavi Dan zahvalnosti. Njezin štenac bijele boje vidno je napredovao.

"Bok! Htjela bih vas upoznati s najnovijim članom naše obitelji... ovo je (vrlo umoran) Lord Chesterfield. Ukrao mi je srce odmah", napisala je Jen uz snimku, koja je raspametila svoje pratitelje.

Jennifer je opet udomila psa, nakon što se prošle godine oprostila od psa kojeg je dijelila s bivšim suprugom Justinom Therouxom. Oko Valentinova 2017. objavili su da svatko ide svojim putem, no ostali su u dobrim odnosima.

Prošlog ljeta ujedinio ih jei njihov zajednički pas Dolly. Tada su odlučili zajedno nazočiti oproštaju od bijelog vučjaka kojeg su imali 13 godina. Jennifer ga je udomila 2006. i nazvala ga je po pjevačici Dolly Parton.

"Tijekom zalaska sunca nakon herojske bitke punopravna članica naše obitelji i naša velik zaštitnica Dolly je položila svoj mač i štit. Bila je okružena cijelom svojom obitelji", napisala je zvijezda serije The Leftovers.

Jennifer je psa udomila iz azila, nakon što je shvatila da će tako ipak brže zacijeliti rana od gubitka.

Linker
18. travanj 2024 13:46