Čestitke!

Jennifer Lawrence postala majka: Svoje prvo dijete glumica i suprug galerist kriju od javnosti

Glumica i vlasnik galerije iz New Yorka dobili su sovje prvo dijete, par se vjenčao 2019., a svoju ljubav drže daleko od javnosti.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica Jennifer Lawrence postala je majka, vijest da je rodila svoje prvo dijete doznao je američki TMZ. Prema javnim podacima, Jennifer je rodila u okrugu Los Angelesa, ali još uvijek nije poznat spol bebe kao ni točan datum rođenja.

Prva nagađanja da je 31-godišnja glumica trudna krenula su prošlog ljeta, nakon što su je fotografi ulovili u New Yorku, a kako se ispostavilo pretpostavke su bile točne.

image

Jennifer Lawrence

NURPHOTO VIA AFP

Nakon toga ova se oskarovka nije previše pojavljivala u javnosti. Posljednji put kada je viđena bilo je uoči Božića, a tada se vidjelo da njen trudnički trbuh sasvim lijepo napreduje. Kako je saznao američki magazin, tradicionalno darivanje djeteta imala je krajem siječnja.

Sada kad je slatkom iščekivanju došao kraj, Lawrence i njen suprug Cooke Maroney dobili su svoje prvo dijete. Od strane glumice i njenog tima za odnose s javnošću još nije bilo reakcija na upite medija.

Skladan i diskretan par

image

Jennifer je gostovala u 'The Late Show sa Stephenom Colbertom' uoči Božića.

FOTOGRAFIJE: PLANET/PROFIMEDIA

Glumica i šest godina stariji vlasnik umjetničke galerije Gladstone 64 na Upper East Sideu u New Yorku, svoju su vezu potvrdili u lipnju 2018., a u veljači sljedeće godine su se i zaručili.

Čitajte i: Zvijezda filma ‘Igre gladi‘ postat će majka! Sa suprugom čeka dijete nakon dvije godine braka

Jennifer i Cooke su se vjenčali 19. listopada 2019. na Rhode Islandu. Bilo je to vjenčanje sa 150 uzvanika, a među njima i neke od glumičinih poznatih prijateljica poput Adele, Amy Schumer, Kris Jenner i Emme Stone. Svečanost se održala na luksuznom imanju Belcourt of Newport, u vili koju je 1894. projektirao američki arhitekt Richard Morris Hunt.

image

Jennifer Lawrence i suprug Cooke Maroney.

MEGA/PROFIMEDIA

Iako Cooke ne ide sa suprugom na javna događanja par se često može vidjeti u opuštenoj šetnji Manhattanom, dok kupuju namirnice ili nove odjevne kombinacije.

U lipnju 2019. Lawrence je u podcastu Catt Sadler nazvala Maroneyja "najvećim ljudskim bićem koje je ikada srela" te da se "osjeća počašćenom što će postati Maroney".

Linker
24. travanj 2024 10:15