Profimedia, INSTAR Images
ZALJUBLJENI PAR

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez svijetu otkrili škakljive sitnice s prvog spoja

Trenutno slove za jedan od najzaljubljenijih holivudskih parova, a mnogi vjeruju kako je Jennifer konačno pronašla sreću kad je o ljubavi riječ. Interes oko njezine veze s Alexom Rodriguezom ne jenjava, a obožavatelje je trenutno zainteresirala iznošenjem detalja s početka njihove veze.

Par u javnosti nimalo ne krije koliko su sretni što su pronašli jedno drugo, a prema izvorima bliskim paru, od samog početka vrlo su ozbiljni po pitanju svoje veze i zajedničkih planova i ne libe svoju sreću podijeliti s cijelim svijetom.

Tako su u javnost sad izašli detalji sa samog početka njihove veze, odnosno prvog spoja, ali i sms-ova koje su izmjenjivali. Pjevačica i glumica za prosinačko izdanje Vanity Faira opisala je kako je izgledao njihov prvi zajednički izlazak:

On je sjedio u svojoj bijeloj košulji, vrlo samouvjeren i muževan te vrlo pričljiv. Mislim da je vjerovao kako sam ja poprilično glasna osoba, no nisam. Ja samo slušam. On je pričao i pričao i pričao…o svojim planovima, o tome kako će se povući iz bejzbola, o tome kako se vidi ponovno u braku – sve ono o čemu se inače razgovara na prvom spoju. Zapravo, ja ni ne znam je li on smatrao taj izlazak spojem. Znam da ja jesam.

Dio je to razgovora koji je Jennifer vodila s novinarima spomenutog časopisa, a ni njezin dragi nije se libio iznijeti simpatične detalje. On se pak prisjetio da je nakon nekoliko sati koliko je njihov prvi izlazak trajao, Jennifer otkrila kako ni na koji način u ljubavnom smislu nije ni za koga vezana. Romantični i dosjetljivi Alex u tom je trenutku otišao u restoranski toalet i poslao Jennifer sms poruku sadržaja: “Neodoljivo si seksi”.

Alex Rodriguez and Jennifer Lopez arrive on the red carpet at the Costume Institute Benefit at The Metropolitan Museum of Art celebrating the opening of Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between in New York City on May 1, 2017.     Photo by /UPI, Image: 330862136, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

Jennifer i Alex u vezi su od ožujka ove godine. Latino ljepotica iza sebe ima tri braka, nemali broj veza i dvoje djece, dok je Rodriguez bio u braku s Cynthijom Scurti s kojom ima dvije kćeri. Nakon neslavne ljubavne prošlosti, čini se kako je konačno došlo vrijeme za samo njihovu sreću.

Linker
24. travanj 2024 16:36