Očinska ljubav

‘Jer lako je postati otac, ali...‘: Tarik Filipović rastopio je srca rođendanskom posvetom starijem sinu

Iako nikada nije mislio da će se zaljubiti u ženu koja već ima dijete, slavni glumac nije požalio jer mu je taj dječak vrlo prirastao srcu.

Glumac i komičar Tarik Filipović raznježio je svoje pratitelje emotivnom objavom koju je posvetio svom sinu Dini koji je navršio veliki 18. rođendan. Na Instagramu i Facebooku objavio je fotografiju iz njegovog djetinjstva na kojoj ga Dino grli, a maloga Armana drži na krilu.

"Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, duplo i snažno za njegov 18. rođendan. 'Sada je dječak čovjek', kako je pjevao Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'. Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima. Danas je dječak postao čovjek, ali dječače moj, budi uvijek zaigran dječak, lakše je i ljepše. Sretan rođendan, ljubavi tatina. Jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata", emotivno je napisao Tarik.

U komentarima su mu se javili brojni njegovi kolege i kolegice, a mama Lejla ostavila je emotikone srca. Inače, Tarik i bivša misica godinama su bili poznanici i viđali se na eventima, dok jednog dana nisu sjeli na kavu.

"Mi smo se poznavali samo iz medija, ali smo uvijek bili dragi jedno drugome. A shvatila sam da je to to na prvoj kavi", rekla je Lejla u jednom intervjuu, dok je Tarik znao da će mu jednog dana biti ženom.

Čitajte i: Razotkrivanje Tarika Filipovića: Evo kako svaki dan iznova osvaja svoju suprugu Lejlu

"Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se vjenčati", otkrio je glumac. Lejla se tada friško rastala od Dade Majolija i postala samohrana majka maloga Dine.

U vezu su ušli 2006. godine, no vijest su skrivali godinu dana da bi 2007. ipak potvrdili romansu i to na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Zaručili su se na vjenčanju Tarikovog prijatelja kojem je bio kum.

image
Tarik, Lejla i mali Arman Filipović izlaze iz rodilišta Vinogradske bolnice.
RANKO SUVAR/CROPIX

"Tijekom držanja govora u kojem sam mu, naravno, poželio sve najbolje i uz malo poezije iz vlastite radionice, zaprosio sam Lejlu. Dobio sam potvrdan odgovor i uspio je iznenaditi", ispričao je Tarik. Lejla je ubrzo zatrudnjela pa su se u tajnosti vjenčali na Staru godinu, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman.

"Nikad u životu nisam pomišljao da ću se zaljubiti u ženu koja već ima dijete. Shvativši da je s Lejlom to to, i da ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje. Na trenutke zaboravim da sam otac i svaki se dan iznova šokiram čim ugledam Armana. Ali Dino me na neki način pripremio. On mi je prvi sin", ponosno je rekao glumac.

Linker
20. travanj 2024 13:55