Getty Images
šokantno priznanje

Jessica Simpson progovorila o zlostavljanju u djetinjstvu i ovisničkim danima kada je bila na dnu

Uoči izdanja svoje knjige autobiografije pod naslovom "Open Book", Jessica Simpson progovorila je o najtužnijim danima svog života kada je bila na dnu, a u ovisnostima se ubijala zbog trauma u djetinjstvu.

U hrabrom intervjuu za People Jessica Simpson (39) je progovorila o svojoj borbi s alkoholom i tabletama te o traumi koja joj je obilježila život, kada je kao djevojčica bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Jessica je, tvrdi, počela piti alkohol i tablete kako bi se suočila s boli koju su izazvale traume jer je bila seksualno zlostavljana kao djevojčica.

"Ubijala sam se sa svim alkoholnim pićima i tabletama", napisala je te dodala kako se u studenom 2017. napokon otrijeznila te da od tada više nije alkohol ni pogledala."Bilo mi je lako prestati piti. Bila sam bijesna na tu bocu jer sam se radi nje osjećala spokojnom i tupom", otkrila je.

NEW YORK - OCTOBER 28:  Singer Jessica Simpson attends a gala to celebrate Macy's 150th birthday at Gotham Hall on October 28, 2008 in New York City.  (Photo by Bryan Bedder/Getty Images)
Getty Images

Prvi put se našla u paklu zlostavljanja kada je imala samo šest godina, ali strah da je sama kriva za to ju je sprječavao da išta kaže svojim roditeljima. Rekla im je kada je imala 12 godina dok su bili na obiteljskom putovanju. Njezina knjiga u kojoj je ogolila dušu otkriva da joj je odlazak na psihoterapiju spasio život.

"Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Dijelila sam krevet s kćeri obiteljskog prijatelja. Sve je počelo škakljanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodilo nešto što je bilo jako neugodno", otkrila je Jessica i dodala kako je smatrala da je ona kriva za zlostavljanje. "Htjela sam reći roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osjećala krivom", napisala je u knjizi. Nekoliko godina nakon, Jessica je s roditeljima otišla na putovanje.

"Nikada više nismo otišli kod oca i majke moje prijateljice. Također, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome", priznala je pjevačica koja je, podsjetimo, udana za igrača američkog nogometa, Erica Johnsona s kojim ima troje djece, šestogodišnjeg Acea, sedmogodišnjeg Maxwella i najmlađu šestomjesečnu Birdie Mae.

Jessica Simpson Instagram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

Jessica Simpson: 'U moju obitelj stiže veliki blagoslov'

U trudnoći je imala više od 100 kilograma: Jessica Simpson drastično smršavjela i pokazala novu figuru

Jessica Simpson savjetuje ženama: Nosite potpetice bez obzira na bol i neugodu!

Linker
24. travanj 2024 03:07