Reuters/Everett
LJUBAV ILI SAMO SURADNJA

Jesu li Jennifer Lopez i Drake novi par?

Otkako je u kolovozu ove godine ponovno prekinula vezu s mlađahnim plesačem Casperom Smartom, Jennifer Lopez svako toliko američki mediji povežu s nekim novim udvaračem, a sada se šuška da je pjevačica osvojila srce kanadskog glazbenika Drakea.

Vijesti koje barbadošku pjevačicu Rihannu, njegovu bivšu djevojku, sigurno nisu razveselile, počele su kružiti medijima. Slavni glazbenik, čiji je novi album osvojio Billboardovu top ljestvicu, organizirao je "vrlo intimnu večeru" u restoranu Delilah u Hollywoodu, a među malim brojem uzvanika našla se i Jennifer Lopez. Kao i inače, nije trebalo mnogo da krenu spekulacije o njihovom odnosu, ali tek će vrijeme pokazati kakve su njihove stvarne namjere. Ipak, J.Lo i Drake su u posljednje vrijeme vrlo često viđeni zajedno. Sve je počelo prije dva tjedna kada je reper stigao na njezin "All I Have" koncert u Las Vegasu i popratio selfijem koji je objavio na Instagramu uz emotikon sa srcima. Ali jedan njezin koncert nije mu bio dovoljan – Drake je i prošlog tjedna stigao u Las Vegas kako bi podržao Lopez.

Njihovi poznanici tvrde da je samo pitanje vremena kada će priznati vezu, a jedino što je sigurno je da zajedno rade na novom glazbenom projektu. Oboje su relativno nedavno prekinuli ozbiljne veze: Lopez je u kolovozu napokon prekinula turbulentnu vezu s Casperom Smartom, dok se Drake razišao s Rihannom nakon ljetnog intenzivnog druženja.

Linker
17. travanj 2024 00:26