U Londonu

Johnny Depp i Kate Moss partijali nakon što je ona svjedočila u njegovu korist

Osim što je uz bivšeg dečka stala i na sudu, Moss mu je još jednom javno dala podršku tako što se u ponedjeljak zaputila u Royal Albert Hall kako bi gledala njegov nastup uz legendarnog Jeffa Becka.

Glumac čiji intimni život već tjednima puni naslovnice svjetskih medija, kao da nije zabrinut zbog ishoda visokoprofilne parnice koju je podigao protiv bivše supruge. Johnny Depp iznenadio je sve kada je iz SAD-a doputovao u Englesku da bi kao gost iznenađenja odsvirao dva koncerta uz legendarnog glazbenika Jeffa Becka.

image

Kate Moss prije nekoliko dana pogledala je i okncert ABBA-e

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon drugog zajedničkog nastupa, u ponedjeljak 30. svibnja u Royal Albert Hall u Londonu, umjetnici nisu tako brzo išli na počinak. Naime, kako javljaju britanski mediji, Deppu i Becku došla je nekolicina poznatih prijatelja te su zajedno uživali na afterpartyju. Ono što je posebno zanimljivo jest da je na koncert i after došla i Kate Moss. Supermodel iz ere devedesetih, kada je i bila u vezi s glumcem, samo nekoliko dana prije koncerta svjedočila je u parnici - u Johnnyjevu korist.

image

Kate Moss svjedočila je u Johnnyjevu korist

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prošlog tjedna 48-godišnji supermodel svjedočio je putem video linka na suđenju koje je pokrenuo 58-godišnji glumac, protiv svoje 36-godišnje bivše supruge Amber Heard. Depp traži odštetu zbog lažnih optužbi za zlostavljanje koje je proširila Amber, a koja su mu nanijela ogromnu štetu.

Čitajte i: Johnny Depp i drugu noć nastupao uz slavnog glazbenika: Neki obožavatelji nisu baš sretni

Moss je odbacila tračeve da ju je Depp gurnuo niz stepenice tijekom njihove četverogodišnje veze, a što je tijekom svjedočenja insinuirala i Heard. Kate je objasnila da je situacija bila upravo suprotna, ona se poskliznula na mokrim stepenicama, a Johnny ju je odnio do sobe i pozvao medicinsku pomoć.

image

Johnny Depp na koncertu

SPLASH/PROFIMEDIA

Osim što je uz bivšeg dečka stala i na sudu, Moss mu je još jednom javno dala podršku tako što se u ponedjeljak zaputila u Royal Albert Hall kako bi gledala njegov nastup uz legendarnog Jeffa Becka.

Kate je u prestižnu koncertnu dvoranu stigla rano, već oko 20 sati, čak 90 minuta prije nego se Depp pojavio na pozornici. Zaštitari su je otpratili do ulaza za pozornicu. Beckov koncert počeo je u 8,40, a Depp se na pozornicu popeo u 21,23, kada je s legendarnim britanskim glazbenikom odsvirao obrade drugih glazbenih legendi poput Johna Lennona, Marvina Gayea i Jimija Hendrixa. Na zabavi u backstageu pridružila im se i personality Sharon Osborne nakon koncerta.

Čitajte i: Svjedočenje od četiri minute: Kate Moss konačno progovorila o Johnnyju Deppu i otkrila je li bio nasilan

image

Sharon Osbourne pridružila se slavnoj ekipi na afteru.

PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 04:08