Splash News
Divlji glumac

Johnnyja Deppa tuže zaštitari: Bili su dadilje, prevozili mu alkohol, ručak nisu ni vidjeli...

54-godišnjeg glumca zbog opijata i agresivnog ponašanja ostavila je supruga Amber, a sada ga zaštitari tuže zbog dugova i nemogućih uvjeta rada.

U devedesetima je ugostiteljima padao mrak na oči kad bi čuli njegovo ime jer je demolirao hotelske sobe u kojima je tulumario bez povoda i milosti, a čini se da ni sada, kad je u pedesetim godinama života, slavni glumac nije ništa mirniji.

Na adresu 54-godišnjeg glumca Johnnyja Deppa stigla je još jedna tužba, ovaj put od strane bivših tjelohranitelja koji su otkrili još 'prljavih detalja' o životu slavnog glumca.

Eugene Arreola i Miguel Sanchez 2016. godine dobili su mjesta u najužem krugu Johnnyjevih zaštitara, a za njega su i prije radili kao zaposlenici tvrtke Premier Group International.

Kad su postali osobni zaštitari zvijezde filmova "Pirates of the Caribbean", shvatili su da posao nema veze s onim na što su do tada navikli te da će morati biti vozači i dadilje za cijelu Johnnyjevu obitelj, prijatelje i samog glumca.

Reuters
Johnny Depp

Zaštitari tvrde da su morali čuvati njegovu djecu i paziti da se nestabilni članovi njegove ekipe ne ozlijede te da su radili u užasnim uvjetima, piše Daily Mail.

Johnnyja su morali 'čuvati od njega samog', što je uključivalo brisanje ilegalnih supstanci s njegova lica i riskiranje odlaska u zatvor zbog vožnje automobila krcatih drogom i otvorenim alkoholnim pićima.

Povrh svega, Eugeneu i Miguelu Johnny nije plaćao prekovremene sate, a nije im ni dopuštao da uzmu pauzu kako bi se odmorili i pojeli ručak.

Bivši zaštitari navodno imaju dokumente koji mogu potvrditi istinitost njihovih optužbi, a od slavnog glumca traže novac koji im duguje te odštetu za psihičke boli.

Johnny, kojeg je zbog divljeg i nasilnog ponašanja 2016. ostavila supruga Amber Heard, još se nije oglasio.

**FILE PHOTOS** Los Angeles, CA - Former Hollywood couple Johnny Depp and wife Amber Heard were at the Superior Court in Los Angeles on Friday, as new report claims that the actress is alleging her husband assaulted her. Heard is seeking a restraining order from the actor and claimed he has assaulted her in the past, according to TMZ. The celebrity gossip site also posted a picture of an injured Heard. The news comes on the heels of Heard seeking a divorce from Depp earlier in the week after 15 months of marriage. Here are some FILE PHOTOS of the couple during happier times.       May 27, 2016, Image: 287180373, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
17. travanj 2024 21:56