Joško Čagalj sa sinom Ivanom u svom splitskom domu
 CROPIX / Saša Burić
Uživancija na entu!

Jole s djecom provodi najljepše subotnje popodne, mali Ivan u centru pažnje s neodoljivim osmijehom

Otkako je dobio sina, splitski glazbenik stalno pokazuje koliko je sretan zbog prinove. S njim provodi svaki slobodan trenutak, a posljednjom fotografijom raznježio je mnoge.

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole u studenom prošle godine dobio je sina Ivana Luku koji je od prvog dana pokazao da je pravi mali veseljak. On i njegova supruga Ana uz malog Ivana imaju i kćeri Ivu, Emu i Tiju pa je u njihovoj kući zaista veselo.

Kako su nastupile ljetne vrućine, treba se ohladiti, a to je najbolje napraviti u moru ili bazenu. Ponosni otac Jole tako je sa sinom Ivanom i kćeri Tijom odlučio provesti subotu u ljetnim radostima. Svi troje su se očito dobro zabavljali, a maleni Ivan već sada ima osmijeh koji obara s nogu.

Fotku s kupanja podijelio je s obožavateljima te ih upitao kako oni provode subotu. Oni su mu u komentarima poručili da mu sin nevjerojatno sliči te da je "veseljak kao i tata".

U intervjuu za magazin Gloria u ožujku, Jole je priznao isto to - da je Ivan Luka, kojega od milja zove "mali Pinčo", veseo dječačić koji samo jede, spava i igra se te s njim nemaju puno problema.

"Mnogi mi ne vjeruju kad im kažem da se u našem domu ništa nije promijenilo, sve savršeno funkcionira, kao po špagi. Ana i ja se zezamo da nam je sinčić poput igračke, s njim se samo mazimo i igramo, a inače ga ni ne čujemo. Ako ne spava ili ne jede, miruje u svojoj sjedalici", otkrio je Jole.

Vjeko Bilota
Početkom srpnja ove godine Ivan Luka je primio sveto krštenje

Početkom srpnja, Ivan Luka je primio sveto krštenje. Imao dva kuma te nije ni suzu pustio. "Naš Ivan Luka na svom je krštenju bio pravi anđeo. Svima se smiješio, a nije ni suzu pustio kad ga je don Mateo po glavici poškropio svetom vodom", rekao je ponosno pjevač. Nakon obreda u crkvi svetog Leopolda Bogdana Mandića, slavilo se i plesalo u restoranu "Gusar" do kasno navečer.

Čitajte i:

Jole krstio sina, supruga Ana bila najveselija na slavlju: 'Sin nije ni suzu pustio!'

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Jole s kćerima stigao po sinčića, ponosni tata otkrio: 'Iz dana u dan je sve lipši'

Stigla četvrta beba: Nakon tri kćeri stigao sin u obitelj splitskog glazbenika

Jole i Ana Čagalj broje sitno: 'Kad sjednem na stolac za pregled, koji je isti kao i u rađaonici, prođe me strah'

Linker
24. travanj 2024 08:20