TEŠKO PODNOSI KRAJ

Još jedan buran prekid veze: Samo nekoliko dana nakon prekida uhićen bivši partner poznate glumice

Sve je još uvijek obavijeno velom tajne, a iako izvor blizak paru tvrdi da su prekinuli, glumci se oko navodnog razlaza još nisu oglasili... Što je najgore, s obzirom da je na trogodišnjoj uvjetnoj kazni, Hedlund bi mogao imati ozbiljnih problema.

Ljubavi između glumice Emme Roberts i Garretta Hedlunda došao je kraj, piše Elle. Zvijezdi serije 'The American Horror Story' i njezinom sada već bivšem partneru jednostavno nije išlo, kazali su izvori bliski paru za strane medije.

Nekoliko mjeseci dvojac koji je u jeku pandemije 2020. dobio sina Rhodesa Robertsa, trudio se da prođu krizu u odnosu, no čini se da nisu uspjeli. U prosincu su proslavili rođendan svog prvijenca, a glumci koji su vezu započeli početkom 2019. oko prekida se još nisu oglasili.

Ne zna se nositi s prekidom

Navodno bivšim partnerima prekid je očito teško pao, s obzirom na to da je svega dva dana nakon što su krenule glasine o njihovom raskidu, Hedlund uhićen zbog opijanja na javnom mjestu u Tennesseeju.

image

Par je prohodao 2019.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

U subotu u kasnim večernjim satima policija je, naime, dobila prijavu kako Garrett lupa po stražnjim vratima zgrade, a kada su došli na mjesto incidenta, glumac je pričao nerazgovijetno te nije slijedio policijske naredbe.

Čitajte i: Rodila nećakinja Julije Roberts! Stigao je dječak težak četiri kilograma, obitelj slavi

Muškarac koji je incindent prijavio policiji izjavio je kako im je glumac ranije pokušao iskočiti iz automobila te da ga je Garrett udario nogom, ali je na kraju odustao od podizanja tužbe protiv glumca najpoznatijeg po ulozi u filmu 'Tron: Nasljedstvo'. Nakon što je priveden zbog opijanja, izašao je iz zatvora kada je platio jamčevinu od 2100 dolara.

S alkoholom je imao problema i ranije, a protiv njega je podignuta i tužba zbog prometne nesreće koju je skrivio u siječnju 2020. kada se pijan onesvijestio za volanom i prošao kroz crveno svjetlo pa se zabio u automobil u kojem je bila žena s troje djece.

Trenutno je na trogodišnjoj uvjetnoj kazni, a najrecentniji incident mogao bi mu stvoriti dodatne probleme.

Burna ljubavna prošlost

Prije Hendlunda, nećakinja proslavljene glumice Julije Roberts bila je u burnoj vezi s kolegom Evanom Petersom koji ju je nakon svađe u hotelu optužio da mu je razbila nos. Glumac tada nije bio uhićen, za razliku od Emme koja nije imala ozlijeda po tijelu, no ubrzo je njezin tadašnji partner povukao prijavu pa je puštena iz pritvora.

Linker
16. travanj 2024 11:49