Josh Duhamel, Fergie
 Profimedia, INSTAR Images
8 GODINA LJUBAVI

Još jedan ljubavni krah: Htjeli su još jedno dijete, ali sudbina je imala drugi plan

Fergie i njezin suprug Josh Duhamel ovog su tjedna objavili da se rastaju nakon osam godina braka. Samo nekoliko mjeseci ranije, njihovi su planovi drugačije izgledali.

Strani mediji tako navode da je slavni par od kraja prošle godine pokušavao proširiti obitelj i, uz svog 4-godišnjeg sinčića Axla, dobiti još jedno dijete.

Fergie i njezin uskoro bivši suprug, američki glumac Josh Duhamel vjenčali se u siječnju 2009. U Malibuu i slovili su kao jedan od sretnijih holivudskih parova, tako da je njihova zajednička izjava iznenadila mnoge.

- S velikom ljubavlju i uzajamnim poštovanjem, odlučili smo se razići još ranije ove godine. Kako bismo sami sebi, ali i našoj obitelji, dali vremena za prilagodbu, pokušali smo neko vrijeme držati vijest u tajnosti. Mi jesmo, i uvijek ćemo biti zajednica koja se međusobno podupire, stoji u zajedničkoj izjavi para.

Fergie and Josh Duhamel are seen 

 June 25, 2017
Job: 170625BG0041 Los Angeles, CA, Image: 339176676, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin
Fergie i Josh Duhamel sa sinom u lipnju 2017., kada su još u tajnosti držali informaciju da su se razveli

Mediji doznaju kako se Duhamel iz zajedničke kuće iselio još početkom proljeća. Par je navodno izuzetno predan svom malenom sinu, no njihovi su karakteri bili prerazličiti da bi dugoročno uspjeli kao bračni par.

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

Pjevačica Fergie trenutno je fokusirana na izlazak svog novog albuma Double Dutchess, koji, kako se i pretpostavljalo, sadrži mnoge stihove na temu ljubavne patnje.

Linker
16. travanj 2024 14:29