Ni oni više nisu zajedno

Još jedan slavni par iznenadio mnoge neočekivanom odlukom: Vjenčanja ipak neće biti

Par je prekinuo zaruke i petogodišnju vezu jer više nisu zaljubljeni te streme različitim ciljevima, premda su dok je ljubav cvjetala, prebrodili njegovu sklonost čašici i varanju.

Raskid zaruka američke glumice Raquel Leviss (26) i britanskog glazbenog producente i DJ-ja Jamesa Kennedyja (29), zaprepastio je fanove popularnog američkog reality showa “Vanderpump Rules”. Da više nisu zajedno, zvijezde showa američke kabelske mreže Bravo objavile su u zajedničkoj izjavi na Instagramu, javlja Page Six.

- Poslije pet prekrasnih godina zajednički smo odlučili da je raskid za nas najbolje rješenje. Bila je to teška odluka za oboje.

image

Još prošli mjesec su poljupcima u javnosti htjeli pokazati da glasine nisu istinite.

ARAYA DOHENY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Još jedan domaći par prekinuo nakon samo godinu dana: ‘Ako se dogode prepreke, laži ili trokut, jasno je kako propada sve‘

Razlog je jednostavan: više nisu zaljubljeni. Nema više 'leptirića' u trbuhu, ushićenog osjećaja da 'svijet drže na dlanu' kakav dijele parovi na početku veze. Uz to, Raquel i James streme različitim ciljevima, što je, kažu, glavni razlog zbog kojeg su odlučili prekinuti zaruke. Upoznali su se zahvaljujući reality showu, u lipnju 2020. suočili se s njegovom sklonošću čašici (što je u međuvremenu, tvrdi, prevladao), a bilo je i optužbi da ju je prevario ...

image

Nakon pet godina veze i najavljenih zaruka par se ipak odlučio da pođu svatko svojim putem.

JOHN SCIULLI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Knjige za ‘izliječenje‘ slomljenog srca: Donosimo pet naslova koji će vam pomoći prebroditi teško razdoblje

Svi njegovi grijesi pali su u zaborav na senzacionalnoj, tematskoj prosidbi u svibnju ove godine, piše magazin People. Naime, James Kennedy uredio je scenu u stilu glazbenog festivala Coachella, kleknuo i postavio pitanje na koje je Raquel odgovorila potvrdno. Nedugo potom, pohvalila se impresivnim dijamantnim prstenom. Kako je viđena s prstenom na ruci nakon što su objavili raskid, fanovi se nadaju da možda ima nade za pomirbu.

Linker
20. travanj 2024 17:26