Karl Glusman i Zoe Kravitz
 Getty Images
holivudski trend

Još jedno tajno celebrity vjenčanje: Obećali si ljubav u privatnosti, a fešta ide kasnije

Kada je riječ o privatnom životu, slavna glumica ne dijeli mnogo detalja. Ipak, detalji se saznaju prije ili kasnije, pa je i ona, baš kao i mnogi od njezinih kolega iz svijeta slavnih stala pred oltar prilikom tajne ceremonije u krugu najbližih.

Samo obitelj i bliski prijatelji svjedočili su vjenčanju glumice Zoë Kravitz (30) koja se udala za dugogodišnjeg partnera i glumca Karla Glusmana (31).

Kako saznaje Harpers Bazaar, Zoe i Karl obećali su si vječnu ljubav na privatnoj civilnoj ceremoniji, a veće slavlje za ostatak poznanika i prijatelja planiraju u nadolazećim mjesecima. Iako ništa nije potvrđeno, nagađa se kako će se proslava vjenčanja održati u Francuskoj u lipnju. O vezi s glumcem poznatim iz filma 'Nocturnal Animals' glumica nikada nije otkrivala mnogo, pa je i zaruke otkrila tek u listopadu prošle godine, prilikom intervjua za Rolling Stone. "O da, zaručena sam", rekla je kratko tada i ostavila sve iznenađenima.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 08: Actor Karl Glusman and Model Zoe Kravitz attends the amfAR New York Gala 2017 sponsored by FIJI Water at Cipriani Wall Street on February 8, 2017 in New York City.  (Photo by Craig Barritt/Getty Images for FIJI Water)

Par se upoznao 2016. godine u baru preko zajedničkog prijatelja nakon čega su ubrzo kliknuli pa i uselili u zajednički stan. Karl je kleknuo na jedno koljeno i postavio pitanje u veljači 2018. godine dok su bili u Parizu, a navodno je to učinio u stanu bez velike hajke, dok su oboje bili u trenirkama. Glumica je komentirala kako je 'razvalio' zaruke, no da je osjetila koliko je bio nervozan te koliko mu je srce jako kucalo prije tog trenutka.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 11:  Karl Glusman (L) and Zoe Kravitz attend the Alexander Wang February 2017 fashion show during New York Fashion Week on February 11, 2017 in New York City.  (Photo by Jason Kempin/Getty Images)
Getty Images
Karl Glusman i Zoe Kravitz

"S njim sam potpuno opuštena, mogu biti svoja ja. Jako je opuštajuće kada s nekim možete biti tako slobodni i svoji", rekla je jednom prilikom glumica.

Linker
16. travanj 2024 08:54