instagram
Sjećanje na divnu ženu

Julia Roberts dugo se nije mogla pomiriti s najtežim gubitkom: 'Jedna je mama'

Slavna glumica Julia Roberts prisjetila se svoje majke Betty Lou objavivši njezinu fotografiju iz mladosti na svom Instagramu, a kao kći najponosnija je na činjenicu što joj je toliko slična

Iako je karijera glumice Julije Roberts (51) uvijek išla uzlaznom putanjom jer je s lakoćom osvajala sve oko sebe zbog svog blistavog osmijeha, slavna glumica znala se nositi i s teškim životnim udarcima u životu. Jedan od najstresnijih dana u životu joj je bio kada je izgubila svoju majku Betty Lou. Nakon što je doznala za njezinu tešku dijagnozu 2013. tijekom rutinskog pregleda, Julia je svoju majku odmah pozvala kod sebe u Malibu i učinila sve kako bi joj maksimalno olakšala. Životnu bitku Betty je izgubila 2015. u 81. godini života, a godinu dana prije slavna glumica morala se suočiti s preranom smrti svoje polusestre Nancy koja si je oduzela život.

"Kad je preminula, imala sam osjećaj da viđam njezino ime posvuda. Gdje god da sam se okretala vidjela sam natpis "Betty" - čak sam na putovanju u Africi par puta vidjela njezino ime.", rekla je Julia u rijetkom intervjuu koji je dala na tu temu. Da joj je majka uvijek u mislima potvrdila je nedavno kada je na svom Instagram profilu objavila majčinu fotografiju iz mladosti. Julia je u opisu fotografije jednostavno napisala: "mama" i tako još jednom poručila koliko joj nedostaje te pokazala svima koliko su slične. "Očigledno je na koga imaš dobre gene', komentirali su brojni njezini obožavatelji.

instagram

Linker
19. travanj 2024 05:16