REUTERS
NOVA ULOGA

Julia Roberts prvi put u televizijskom serijalu

Još jedna holivudska glumica pokazala je da su televizijski formati sve popularnji: Julia Roberts glumit će u serijalu "Today Will Be Different", adaptaciji bestsellera spisateljice Marije Semple.

Novi serijal koji će Roberts i producirati vrti se oko jednog dana u kojem će Eleanor Flood, koju igra slavna oskarovka, suočiti sa životnim problemima koje je do tada potiskivala. Osim uloge u televizijskom filmu "The Normal Heart" iz 2014., ovo je prvi put da će se Roberts pojaviti u nekom serijalu otkako je uspjela u Hollywoodu i nije jedina: Meryl Streep će glumiti u novom uratku J.J. Abramsa, Julianne Moore je potvrđena za novi Amazonov projekt, a Emma Stone će glumiti u Netflixovom serijalu "Maniac".

Nova uloga slavne glumice sigurno će razveseliti njezine obožavatelje s obzirom na to da u prosjeku snimi jedan film godišnje. Ova godina je jedna od rijetkih u kojoj je Julia snimila čak tri nova uratka: filmove "Majčin dan" i "Igra novca" već ste mogli gledati, a "Wonder" u kina stiže u travnju iduće godine.

Linker
25. travanj 2024 09:27