Duje Klaric / CROPIX
S Tajči na Bungee

Jurić naopako! Objesila se za noge i poručila: 'Nema šanse, ma da mi daju i milijun dolara'

Radijska voditeljica Tatjana Jurić traži hrabre slušatelje svog programa i vodi ih na avanturu života, o svemu je obavijestila svoje pratitelje uz otkačenu fotografiju.

Voditeljica Tatjana Jurić, ne objavljuje često na društvenim mrežama, ali kad to učini uglavnom sve oduševi, tako je učinila i s posljednjom slikom. Nogu povezanih na gležnjevima, Tatjana visi u kamenom tunelu uz osmjeh i podignute ruke.

"Ima li hrabrih? Pali Narodni radio, vodim te na bungee! Maslenica. Laganih 56 metara ponora... Pa neeeeeee bih da mi milju dolara daš!", napisala je Tatjana uz svoju 'naopaku' fotografiju koju je snimio Damir Hoyka.

Tatjana se odvažila 'objesiti' zbog fotkanja jer traži avanturiste kojima će pokloniti bungee jump s Masleničkog mosta, no u nekoliko je navrata u komentarima potvrdila kako je ona 'tvrd orah' i nema šanse da skoči.

Kako otići s Tajči na bungee?

Bivši kolega, s RTL televizije, Tomislav Jelinčić ispod fotografije se našalio kazavši joj da nije normalna. "Ma samo visim, nije bilo skoka!", objasnila mu je Jurić.

Iz Bungie jumping Dubrovnik su Tatjani poručili da ne odustaju i da je čekaju. Nema šanse, kazala im je lijepa voditeljica. Za pravila nagradnog natječaja i Tatjana i službeni profil Narodnog radija pozvali su zainteresirane da uključe program, prate upute i ako budu sreće možda će baš oni ruku pod ruku s Tatjanom put Maslenice. Tko zna, možda je do tad i nagovore da pokuša i ona.

Pročitajte i:

Najbolje društvo za radni dan: Tatjana otkrila tko nije oduševljen njezinim poslom

Tatjana Jurić na mjestu gdje nije bila od mladosti: 'To je porazno, jer mi je otac rođen u blizini'

Biciklom po Hrvatskoj - Upoznajmo zemlju na dva kotača i vlastiti pogon!

Tatjana Jurić sasvim otvoreno o zarukama, trudnoći, svojoj najvećoj ljubavi i, naravno, modi

Linker
14. travanj 2024 07:52