Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Imao je samo 13 godina

Justin Bieber prvi put pred kamerama progovorio o borbi s drogama: 'Zaštitari su stalno uletavali u sobu da provjere jesam li živ'

Prošlih nekoliko mjeseci, Justin Bieber bio je vrlo otvoren o svojoj borbi s drogama, a u novom dokumentarcu prvi put je pred kamerama progovorio o jednim od najtežih trenutaka u svom životu.

Bieber je postao zvijezda vrlo mlad i praktički je odrastao pod povećalom javnosti, što se mnogima čini vrlo glamurozno, ali kako je otkrio pjevač, zapravo je vrlo stresno i vrlo često vodi k porocima.

U YouTube dokumentarcu "Seasons" u epizodi "Mračna sezona" Bieber je priznao da je počeo pušiti marihuanu s 13 godina te je vrlo brzo postao ovisan o njoj, kao i o kombinaciji sirupa za kašalj i gaziranog soka te tabletama.

Singer Justin Bieber poses for a portrait in New York, June 3, 2010.  REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE) - RTR2EQ2D
REUTERS
Na početku karijere - 2010. godine

"Prestao sam uzimati droge jer sam mislio da ću umrijeti. Moje osiguranje i osoblje je stalno ulazilo u sobu da provjere moj puls. Ljudi zapravo ne znaju koliko je bilo ozbiljno. Prvo što sam radio svako jutro nakon buđenja bilo je gutanje tableta i pušenje 'trave'. Tako bi započeo svaki dan", rekao je posrnuli pjevač.

Prije nekoliko mjeseci, Biber je na svom Instagramu podijelio dugačku ispovijest u kojoj je otkrio kako je ovisnost o drogama utjecala na njega kao čovjeka i što mu je pomoglo da se izvuče iz pakla droge i lošeg ponašanja.

Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber and Hailey Baldwin out and about, London, UK - 17 Sep 2018, Image: 387115071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims
Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims

"Postao sam ogorčen, nisam poštivao žene i bio sam bijesan. Udaljio sam se od svih koji su me voljeli i skrivao sam se iza ljušture od osobe kakva sam postao. Mislio sam da nikada više neću biti onaj stari", priznao je. Ono što g aje spasilo, rekao je, bila je vjera u Boga i podrška najbližih. Jedna od osoba koje su ga "izvukle" bila je i njegova sadašnja supruga Hailey Bieber s kojom je imao teških epizoda, svađa i razmirica, ali čini se da je njihova ljubav jaka, s obzirom na to da je još uvijek uz njega.

"Sada plovim kroz najbolje razdoblje života - brak! On uči ljude strpljenju, poniznosti, obvezama i svemu što čini dobre ljude", poručio je Bieber. Sav stres, anksioznost i depresija oslabili su njegov imunitet pa je dobio tešku dijagnozu - lajmsku boreliozu koja uzrokuje kroničnu mononukleozu. Zbog toga mu se pogoršalo stanje kože, prekriven je prištićima te izgleda konstantno umorno, što su mnogi pripisali ponovnom uzimanju droga.

New York, NY  - Justin Bieber is looking bright but casual in a black hoodie and yellow pants as he steps out for a solo stroll in New York. Bieber, who is in town with wife Hailey Baldwin, has admitted that he is struggling with depression and that the couple is attending counseling.

Pictured: Justin Bieber



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 414388491, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Infekcija može dovesti do kroničnog oboljenja koje može zahvatiti svaki organ: kožu, srce, oko, jetru, zglobove i centralni živčani sustav, te dovesti do brojnih zdravstvenih komplikacija i negativno utjecati na kvalitetu života oboljelog.

Linker
19. travanj 2024 10:07