I dalje rastura!

Kad pogledate novi Madonnin spot, sigurno ćete se zapitati kako je to moguće!

Glazbena i modna ikona, koja će na ljeto napuniti 64. godine, u videu za pjesmu Frozen pokazala je nevjerojatnu plesnu energiju za njezinu dob, a isto se može reći i za njezin outfit koji neodoljivo podsjeća na dane kad je tek počinjala karijeru.

Ništa manje nismo ni očekivali od Madonne koja je uvijek znala kako provocirati u svrhu što bolje promocije njezinih projekata. Spot za pjesmu Frozen koju izvodi s 26-godišnjim nigerijskim glazbenikom Fireboy DML u samo par sati od objave na YouTubeu pogledalo je više od tristo tisuća ljudi.

Britanski Daily Mail Madonni i njezinom novom spotu posvetio je podulji komentar u kojem se ne može načuditi odakle joj toliko snage. Video traje dvije minute i 47 sekundi, a kako piše Daily Mail slavna glazbenica i Fireboy DML u njemu su pokazali istu energiju, iako je između njih 37 godina razlike.

Pop ikona i majka šestero djece u spotu izaziva i stylingom koji će sigurno šokirati njezine puritanske vršnjakinje.

Uz to što nosi dugu platinasto plavu periku, najvećim dijelom je odjevena samo u mrežaste čarape, ultrakratke hlačice dok gornji dio ima prorez iznad grudiju i podsjeća na seksi kreacije kakve je nosila prije četrdesetak godina. Modni kritčari pohvalili su i njezin dramatičan make-up, a nije razočarala ni raskošnim nakitom.

Čitajte i: Traži se filmska Madonna! U igri je sedam slavnih imena, ali prvo trebaju preživjeti audiciju

Inače, pjesma Frozen Madonnin je veliki hit iz 1998. godine s njezinog sedmog studijskog albuma Ray of Light koji je te godine dogurao do 2. mjesta na Billboardovoj top ljestvici. Pjesma je lani doživjela viralno uskrsnuće zahvaljujući TikToku, nakon što ju je na toj društvenoj mreži obradio kanadski glazbenik i producent Sickick. Nigerijska zvijezda Fireboy DML bio je Madonnin izbor, a poziv starije kolegice oduševljeno je prihvatio te joj se i javno zahvalio.

"Ljubav kraljici što me ima na ovom klasiku", napisao je na svom Instagramu Fireboy DML ranije ovog mjeseca, kad je najavljen spot za Frozen u kojem se pojavljuje uz Madonnu.

Linker
25. travanj 2024 11:05