potvrdili dolazak prinove

Kad se zapali ljubavna iskra na poslu: Slavni par zaljubio se na snimanju, a sada uživaju u čarima roditeljstva

Ponosni mama i tata, Alicia Vikander i Michael Fassbender, ranije ove godine dočekali su svoje prvo dijete - plod njihove ljubavi koja je započela prije pet godina.

Švedska glumica Alicia Vikander, koju znamo iz filmova ‘Dankinja‘ i ‘Ex Machina‘ te kao Laru Croft iz ‘Tomb Raidera‘, potvrdila je da su ona i njezin suprug, također glumac, Michael Fassbender postali roditelji. Sretnu vijest otkrila je za magazin People te rekla da je dijete na svijet došlo ranije ove godine.

I ona i Michael vrlo su tajnoviti kada je riječ o njihovom privatnom životu pa nije puno otkrivala. "Sada shvaćam život na potpuno drukčiji način. To je prilično lijepo i očito će puno dati bilo kojem mom poslu u budućnosti", kratko je rekla glumica.

Čitajte i: Romantična strana akcijskog junaka: ‘Ništa mi nije teško napraviti za voljenu‘

image
Alicia i Michael vjenčali su se 2017. na Ibizi.
+/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Alicia i Michael upoznali su se 2016. na snimanju romantične drame ‘Svjetlo između oceana‘, u kojem su glumili muža i ženu. Fassbender, koji je rođen u Njemačkoj, a odrastao u Irskoj, poznat je po ulogama u filmovima ‘Assassin’s Creed‘, ‘Alien: Savez‘, ‘Sramota‘ i serijal filmova ‘X-Men‘.

Glumački par vjenčao se u tajnosti u listopadu 2017. na Ibizi, a svadbeno slavlje je bilo opušteno - uzvanici su pili koktele i uživali uz bazen, dok je mladoženja hodao oko njih bos u bermudama i havajskoj košulji.

Alicia je jednom prilikom rekla kako je našla ljubav svog života, a njihova prva dva susreta, ispričala je, protekla su gotovo bez riječi jer su - samo plesali.

"On je jedan od najboljih glumaca s kojima sam ikad radila. Oduševilo me je i to što me znao pitati za savjet iako ima daleko više glumačkog iskustva. Naravno, život nije samo posao, ali ako je to vaša velika strast lijepo je ako možete s užitkom pričati o tome", otkrila je svojedobno Alicia.

image
Njihovo prvo dijete stiglo je ranije ove godine.
SA/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bilo je tajno vjenčanje dok nisu stigli paparazzi: Procurile fotografije s tuluma slavnog para

Tada je priznala da nikada nije bila sretnija. "Irska i Švedska imaju mnogo toga zajedničkog, tamo se voli plesati i piti, što naš bračni život čini mnogo lakšim", rekla je Alicia, a ni Fassbender nije skrivao da uživa u ljubavnoj sreći.

"Vrlo sam romantičan. Ništa mi nije teško napraviti kako bi se voljena osoba osjećala po­sebnom. Možda zvučim kao hipi, ali doista vjerujem da bi svijet bio bolji kad bi ljudi više vjerovali u ljubav. Kada bi energiju koju troše na ratove, pohlepu i svađe uložili u ljubav", siguran je Michael.

Linker
19. travanj 2024 11:37