Ovaj put nije Afflec kriv

Kad se zvijezde zaigraju: Za Jennifer Garner dupla doza konjaka mogla je biti kobna ovih blagdana

Slavna glumica je ispričala kako je zamalo doživjela katastrofu kada je udvostručila količinu ovu namirnice pripremajući jelo za Božić.

Moramo priznati, svakome se barem jednom u životu dogodilo da je zamalo zapalio kuhinju ne bi li pripremio vlastiti specijalitet za obitelj. Ista stvar dogodila se američkoj glumici Jennifer Garner (49) kada je pripremala goveđi gulaš tijekom praznika. U posljednjoj epizodi svog Instagram kulinarskog showa otkrila je u srijedu da je ove godine "gotovo zapalila kuhinju" za vrijeme blagdana. Objavila je šaljivi video kako priprema specijalitet po receptu kuharice Ine Garten.

"Malo sam nervozna... Zapamtite da udvostručujemo ovaj recept. Ne znam treba li nam sve ovo", rekla je o 1/2 šalice konjaka koja je potrebna. Odgovor je dobila trenutak kasnije kada se plamen na sekundu izmakao kontroli dok se dizao nekoliko centimetara u zrak.

Šokirano je pogledala kameru prije nego što se činilo da se vatra ugasila. Jennifer je dobacila: "Nemojte udvostručiti konjak. Možete li vjerovati da se to upravo dogodilo? Ovo je ludo."

image

Jennifer Garner

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Glumica je u nastavku rekla kako se čini da su svi u redu, a kasnije je u objasnila situaciju. "Što se tiče tradicije - sve što činite da joj date značenje je da ju čuvate", napisala je na Instagramu. "Ne znam kada sam počela praviti goveđi bourguignon za Božić, bilo je dovoljno davno da se zbog mirisa ovog savršenog gulaša osjećam sretno, ugodno i opušteno (sve dok nisam gotovo zapalila kuhinju)."

Čitajte i: Krivo smo ga shvatili! Ben Affleck: ‘O Jennifer sam rekao i mislim potpuno suprotno od onog što se piše’

Jelo uključuje slaninu, komadiće govedine, mrkvu, žuti luk, češnjak, pastu od rajčice, listove timijana, smrznuti crveni luk i gljive - sve se kuha na laganoj vatri i na kraju u pećnici u suhom crvenom vinu, neslanom maslacu i goveđoj juhi iz konzerve.

Međutim, Jennifer je jelo prilagodila svome ukusu, pa je izbacila luk. "Ne volim luk, a ja sam šef, stoga ga ne stavljam puno.“

Garner je započela svoju kulinarsku seriju "Pretend Cooking Show" u prosincu 2017. i od tada je prerasla u jednu od najpopularnijih serija o hrani na internetu te broji milijune pregleda.

U seriji, koju snima njezina dugogodišnja osobna asistentica Maureen Grosser, često se pojavljuju gostujuće zvijezde koje se pridružuju iz vlastite kuhinje. Glumičina majka čak je više puta svratila osobno. Opuštena priroda svakog videozapisa i pristupačna bezbrižnost same glumice čine ju užitkom za gledanje. Jennifer je nekoliko puta izjavila kako je koncept videa neplaniran i često se dogodi da se samo pita što će kuhati djeci te snimanje samo krene. "Mi ne razmišljamo unaprijed i ne planiramo to, to je više nasumično.“ Upravo zbog toga okuplja brojne obožavatelje koji se s njome mogu poistovjetiti i vidjeti da katastrofe u kuhinji rade i slavne osobe, jer su na kraju krajeva i oni obični ljudi koji isto tako imaju vesele pripreme u kuhinji tijekom blagdana.

Linker
20. travanj 2024 03:43