HBO.com
S odmakom od 20 godina

Kako danas izgledaju 3 najzgodnija frajera iz serije "Seks i grad"?

Faca, Aidan, Steve, Harry ili Smith Jerrod? Jedna od težih debata za mnoge traje još i danas - tko je najzgodniji dečko iz omiljenog TV serijala "Seks i grad"?

Serija "Seks i grad" obilježila je kraj devedesetih i početak novog tisućljeća te postavila neke nove standarde kada su u pitanju teme seksa i emotivnih odnosa, a zabilježila je i veliki modni uspjeh diktirajući najnovije trendove. Serija se počela prikazivati 1998. na HBO kanalu, a snimanje posljednje epizode završilo je 2004. godine. Ne računamo brojna repriziranja svih 94 epizoda nakon toga. Danas, skoro dvadeset godina nakon i dalje se rado prisjećamo najboljih scena, ali i najzgodnijih muških polovica glavnih akterica serije. Muški lik Face pratio je sve sezone i bio prototip ultimativnog seksi frajera, a dok se nije dogodio sretan završetak i vjenčanje Carrie i Face, u Carrien život uletio je Adian. On je ostao jedan od najsimpatičnijih dečkiju kojeg biste rado s mamom upoznali. Također simpatičnog i nevjerojatno zgodnog dečka u seriji je imala Samantha - sjećate se zaljubljenog Smitha Jerroda koji se ekipi serije pridružio u posljednjoj sezoni?

Njjh trojicu smo odabrali kao najzgodnije frajere iz "Seks i grada", a evo kako izgledaju danas.

Jason Lewis aka Smith Jerrod

Instagram profil ovog ultra zgodnog 45-godišnjaka, nekoć i manekena, otkrio nam je kako je i danas u zavidnoj formi. Jason se nakon serije pojavio i u dva filmska nastavka "Seksa i grada" snimana 2008. i 2010. godine. , a nakon toga ga pamtimo po ulozi u seriji "Kako sam upoznao tvoju majku". trenutno radi na filmu "Half Magic", a sudeći po novim fotografijama koje objavljuje na Instagramu prilično je aktivan u privatnom životu. Šuška se i o novom nastavku filma u kojem bi se Jason ponovno trebao pojaviti, na zadovoljstvo tisuća i tisuća žena.

Thanks for another great session mi naranja

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

I hear you ya howler and totally get I'm the guest here

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

Chris Noth aka Mr. Big

Prototip cool uspješnog i samouvjerenog frajera bio je Faca, najveća ljubav Carrie Bradshaw, a njega je utjelovio danas 62- godišnji Chris Noth. Nakon iznimno uspješnog pojavljivanja u"Seksu i gradu", Chris je ostao vezan uz televizijske uloge. Onu najzapaženiju je ostvario je u serijama "Zakon i red" i "Dobra žena" koja mu je donijela i nominaciju za nagradu Zlatni globus. Od ove godine ga gledamo u seriji "Manifesto" na kanalu Discovery u kojoj glumi detektiva. Otuda ovi šarmantni brkovi.

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 20: Actor Chris Noth (R) and wife Tara Wilson attend the premiere of 'Loving' at the Samuel Goldwyn Theater on October 20, 2016 in Beverly Hills, California., Image: 303658912, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures
Chris Noth sa suprugom Tarom Wilson

John Corbett aka Aidan Shaw

Sa svojih 55 godina američki glumac i country pjevač John Corbett ostaje jedan od najzgodnijih frajera serije "Seks i grad". Kad se sjetimo da je utjelovio emotivnog Aidana s kojim je Carrie u seriji ostvarila jednu od ozbiljnijih veza, ulovi nas slatka nostalgija. Privatno, John Corbett je od 2002. u vezi sa starijom kolegicom i legendarnom glumicom Bo Derek. Nakon serije ostvario je nekoliko zapaženih filmskih uloga čime se odmaknuo od televizijskih angažmana. Osim što smo ga gledali u drugom nastavku "Seks i Grad", pojavio se u filmovima "Moje grčko vjenčanje", "The Boy Next Door" i "Sve za Helen".

159318, John Corbett, Bo Derek at the WildAid 2016 ‘An Evening Under the Sea’ to benefit WildAid and to honor the conservation work of Ian Somerhalder.  Special musical guest artists Nico & Vinz entertained guests at the Ritz-Carlton. San Francisco, California - Saturday November 12, 2016., Image: 305603106, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
John Corbett s partnericom Bo Derek

Linker
19. travanj 2024 17:29