Profimedia, Xposurephotos
SNAPCHAT NA METI

Kako je Kylie dočarala svu moć obitelji Kardashian-Jenner sa samo jednim tweetom

Ako ste još uvijek sumnjali u moć obitelji Kardashian-Jenner, događaji u posljednja dva dana će vas uvjeriti da su reality zvijezde itekako važan dio društva te da je njihov utjecaj velik – prvenstveno kada su trendovi u pitanju.

Koliko njihovi obožavatelji uvažavaju njihovo mišljenje pokazala je 20-godišnja Kylie Jenner koja je u srijedu na svojem Twitter profilu kratko pitala: "Tko još otvara Snapchat? Ili sam samo ja… To je baš tužno".

Taj bezazleni tweet pokazao je svoje "zube" već idući dan kada su dionice popularne aplikacije potonule. Iako mnogi naglašuju kako to nije bila samo posljedica jednog tweeta slavne članice obitelji Kardashian-Jenner, neupitno je da je i ona doprinijela njegovom potopu. Naime, ona je jedna od najpopularnijih i najutjecajnijih korisnika te aplikacije i na Twitteru ima više od 24 milijuna pratitelja. Magazin The Verge naglašava kako i vrijeme upućuje na to da postoji izravna povezanost: u srijedu u 21:30 njihove dionice su bile 19,02 dolara, dok su nakon njezinog tweeta počele padati i pale za otprilike osam posto, što je prema Reutersu gubitak od otprilike 1,5 milijardi dolara.

Nekoliko minuta nakon svojeg prvog tweeta, Kylie je pokušala popraviti štetu novom objavom u kojoj je naglasila kako i dalje voli Snapchat – ali nije pomoglo. Iako je teško točno definirati je li njihov pad povezan s Kylie Jenner ili ne, svakako nije dobro za kompaniju da jedan od najpopularnijih korisnika izjavi kako više ne planira koristiti tu aplikaciju.

Linker
16. travanj 2024 09:09