osvajanje moćnika

Kako je sve počelo: Očarani Trump Melaniju je zatražio broj telefona dok je bio na spoju s drugom

Krajem devedesetih godina, 28-godišnja manekenka Melanija našla se na njujorškom Tjednu mode gdje je zapela za oko jednom od najmoćnijih muškaraca New Yorka. No, nije samo tako ‘pala‘ na udvaranje...

O braku Donalda Trumpa i Melanije Trump posljednjih se godina često se piše - dok jedni misle da se njihova veza čini nestabilnom jer je pod povećalom javnosti te da imaju uspone i padove poput svakog drugog bračnog para, drugi smatraju kako je samo pitanje kada će uskoro bivša prva dama Amerike zatražiti razvod.

Što sve iza zatvorenih vrata prolazi par koji je već 15 godina u braku, nikad nećemo znati, no zanimljiva je priča koja je atraktivnu slovensku manekenku i američkog mogula nekretnina spojila.

Za sve je kriv tjedan mode

1998. godine Melania Knauss našla se u New Yorku zahvaljujući pozivu jednog modnog fotografa. U tijeku je bio njujorški Tjedan mode, na koji su se sjatili svi moćnici s Manhattana te ljubitelji visoke mode.

Donald Trump upravo se razveo od druge supruge Marle Maples te je bio 'potpuno slobodan' muškarac u potrazi za dobrom zabavom. Na modnu reviju stigao je u pratnji javnosti nepoznate dame, koju je izveo na spoj. Ipak, svu pažnju mu je privukla lijepa slovenska manekenka, koja ga je potpuno očarala pa ju je, bez obzira na svoju žensku pratnju, zamolio za broj telefona.

"Htio je moj broj telefona, no bio je na spoju pa mu ga nisam htjela dati", prisjetila se u jednom intervjuu Melania.

Melanija je imala taktiku

"Rekla sam - neću ti dati broj, ti meni daj svoj pa ću te nazvati. Htjela sam vidjeti koji će mi broj dati, znate. U slučaju da mi je dao poslovni broj, pomislila bih - što je ovo, pa neću poslovati s tobom!", otkrila je Melanija.

Ipak, 24-godine stariji Donald ju je preduhitrio te joj je dao sve svoje brojeve. Iz ureda, stana u New Yorku i posjeda Mar-a-Lago.

Taj potez Melaniju je potpuno očarao pa ga je nakon nekoliko dana nazvala, i ostalo je povijest.

Linker
15. travanj 2024 05:08