Instagram
daleka destinacija

Kako su se samo uhodali! Sreća Nives Ivanišević s Oliverom na odmoru iz snova

Voditeljica Nives Ivanišević s obitelji je otputovala na bajkoviti odmor, a s egzotične destinacije objavljuje fotografije na kojima pozira sama, ili sa sinom, dok njezin suprug, bivši teniski as, baš i ne trči pred fotoobjektiv. Svaka fotografije voditeljice odiše srećom i zasigurno je ovo jedno od onih putovanja koja se pamte za cijeli život.

Nives Ivanišević (37) već danima svoje pratitelje na društvenim mrežama oduševljava fotografijama na kojima pozira na, malo je reći, rajskim plažama. Daleko najviše lajkova s odmora definitivno ide objavama na kojima zrači srećom sa sinčićem Oliverom, kojeg odgaja u sretnom braku s tenisačem Goranom Ivaniševićem (47), u naručju.

'Gledaj, Simba... sve što sunce dotiče, naše je kraljevstvo. Sretnih ti sedam mjeseci', napisala je pokraj jednog od rajskih prizora na kojem sa sinčićem šeće po vrelom pijesku. Rečenica je citat iz animiranog filma 'Kralj lavova' nastalog u Disneyjevom studiju još 1994. godine.

Prekrasno oblikovano i zategnuto tijelo slavne mame pohvalile su brojne poznate dame, kao što su glumice Bojana Gregorić Vejzović, Ana Gruica i Ana Herceg, kao i kolegice voditeljice Tatjana Jurić i Barbara Kolar.

'Su zrnon soli, su mrvu kruva i puno duše, ova nas jubav tepli i čuva, a vitar puše...', riječi su pjesme glazbenika Olivera Dragojevića koje su se savršeno uklopile uz jednu od morskih objava Nives Ivanišević koja je na odmor pobjegla baš u pravo vrijeme, kad u Zagrebu liju proljetne kiše.

Linker
19. travanj 2024 16:30