GLORIA
dirljiva objava

Kakvi komplimenti Rimčevoj supruzi: ‘Katarina je predivna žena, njezina osobnost i stas su stvarno nešto posebno‘

Pjevačica Filomena Puljiz pjevala je tijekom ckrvenog obreda vjenčanja Mate i Katarine Rimac. Svoje dojmove podijelila je na društvenim mrežama.

Pjevačica Filomena Puljiz pjevala je tijekom ckrvenog obreda vjenčanja Mate i Katarine Rimac. Svoje dojmove podijelila je na društvenim mrežama.

Mlada i talentirana pjevačica Filomena Puljiz proteklog je vikenda pjevala na svadbi poduzetnika Mate Rimca i njegove supruge Katarine. Djevojka koju je javnost upoznala u emisiji "Zvijezde - ljetni hit", na svadbi je pjevala "You Raise Me Up". Svečanu pjesmu izvela je dok je Katarina hodala prema oltaru, a paru se naknadno zahvalila na Instagramu.

"Hvala na ukazanu povjerenju da vaš dan upotpunim svojim glasom, slaveći ljubav koju vam je Gospodin Isus Krist dao, uz predivne kolege Matu Marina Pocrnjića i Borisa Stanića. Vinčali smo Matu i Katu, nek vam je s Božjim blagoslovom", napisala je Puljiz uz kadrove iz crkve.

Filomenu je oduševila Katarina Rimac

Puljiz je za Večernji list ispričala kako je upoznala Katarinu Rimac. "S kolegama sam imala svirku u jednom splitskom kafiću. Nije bilo puno ljudi, a nakon svirke Katarina i ja smo razmijenile kontakte. Već mi je i tada spomenula kako bi voljela da u budućnosti pjevam za nju ako za to bude prilike. Dala mi je potpunu slobodu oko izbora pjesama. Katarina je predivna žena, njezina osobnost i stas su stvarno nešto posebno, a tako je organizirala i vjenčanje, sve je bilo baš u njihovom stilu", zaključila je Filomena o svadbi.

Posjetimo, Mate i Katarina Rimac vjenčali su se proteklog vikenda u Livnu. Na svadbi se okupio niz njihovih članova obitelji, prijatelja i kolega, a slavlje su uveličali i Bajaga te Zabranjeno pušenje.

Linker
27. travanj 2024 01:04