Opušteno izdanje premijera

Kanadski premijer je spontanom gestom na ulici oduševio maturante u Vancouveru

Jedan od omiljenih političara na svjetskoj sceni je kanadski premijer Justin Trudeau. Vole ga zbog njegove ležernosti, prizemnosti i liberalnih stavova, a svakom novom gestom oduševljava svoje poklonike još više.

Tako je Justin Trudeau nedavno u Vancouveru odrađivao svoj redoviti ritual jutarnjeg trčanja kada je naletio na maturante koji su se fotografirali. Zaokupljeni fotografiranjem isprva nisu niti primijetili kako je kraj njih upravo protrčao kanadski premijer u kratkim hlačicama. On se pak zaustavio misleći da je vjenčanje te ih je znatiželjno i simpatično upitao: 'Tko je mladenka'? Cijela scena završila je grupnim selfijem koji se širi medijima kao još jedna simpatična gesta omiljenog kanadskog premijera.

#VCProm2017

A post shared by Cam Corrado (@crrdo) on

Također, Trudeauov fotograf je na Instagramu objasnio kako se premijer često neočekivano fotografira s ljudima što je dio njihovog malog foto projekta. "Dokumentiramo mjesta gdje se krećemo. Ponekad su samo kadrovi okoline i prirode, a često naletimo na grupu iznenađenih ljudi s kojima se fotografiramo" objasnio je.

Linker
22. listopad 2021 09:32