Potpuno izgubljen

Kanye zadao nov udarac sada već bivšoj supruzi: Oteo joj ljubavnika, pa ga zakopao

Činjenica da je Kim Kardashian i službeno slobodna žena reper nikako ne može prihvatiti. Zbog toga na piku ima komičara Petea Davidsona s kojima Kim već neko vrijeme hoda.

Nakon što je na Instagramu iskazao svoje nezadovoljstvo vezom svoje sad već bivše supruge Kim Kardashian West i komičara Petea Davidsona, reper Kanye West, po novom Ye, opet se osokolio na novog dečka bivše supruge. Kako je Kim sada i službeno rastavljena, Kanye očito ne može podnijeti činjenicu da ju je zauvijek izgubio i da ga ona više ne želi pa udara na drugu najbližu žrtvu.

image

Pete Davidson i Kim Kardashian.

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, reper je u novom glazbenom videu za pjesmu Eazy oteo pa do vrata u zemlju zakopao lutku koja sliči na Davidsona. Lutka je okružena ružama, a Kanyeova replika bere ruže s tog mjesta. Njegove lutke zapravo su glinene animacije, a tematika je usmjerena upravo protiv poznatog komičara.

Čitajte i: Kim Kardashian i službeno je solo: Pobjeda na sudu nakon iscrpljujuće brakorazvodne parnice

Reper je spot objavio samo nekoliko sati nakon što je sudac Kim Kardashian proglasio slobodnom ženom te je dobila mogućnost vratiti svoje djevojačko prezime.

Za Kim ovo nije bio lak period jer je Kanye pokušavao usporiti njihov razvod tako što je na sudu problematizirao pitanje njihova predbračnog ugovora. Prije same odluke, Westov odvjetnik iznio je sve zahtjeve svog klijenta prema bivšoj supruzi, ali na sudsku odluku nije imao prigovor.

image

Kim i Kanye s djecom.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Međutim, sud mu nije odobrio nekoliko zahtjeva - zatražio je da Kim ne može prenijeti imovinu koju je držala u zakladama te da se odrekne prava da bilo koja osoba za koju se kasnije uda može odbiti svjedočiti o komunikaciji koju su imali s njom. Ipak, sud je Kanyeu odobrio da će sav novac koji su podijelili u parnici, u slučaju smrti jednog od njih vratiti onom koji će nadživjeti partnera.

Čitajte i: Stvarno mu se ne rastaje: Uoči važnog iskaza, Kanye West ponovno otpustio odvjetnika

Kanye je na sve načine pokušao spriječiti ovaj razvod i vratiti Kim. Tako je već nekoliko puta točno prije ključnog saslušanja otpustio odvjetnika, a neki izvori tvrde da je htio riješiti nesuglasice s reality zvijezdom. Ipak, ne ide mu u prilog da mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, što objašnjava njegovo ponašanje i česte promjene raspoloženja - od javnog prozivanja do pokušaja da joj se ponovo dodvori. No, čini se da je sada zaista kraj.

Linker
20. travanj 2024 05:36