Ljubav proljepšava

‘Kao djevojčica‘: Naša plesna umjetnica zna kako uživati uz voljenog muškarca, a to se i vidi na njoj

Bijeg od magle i tmurnog vremena plesačica je potražila u okolici Zagreba, a sve je ovjekovječio njezin višegodišnji partner.

Poznata plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec dala je maleni uvid u to kako provodi slobodno vrijeme, tako je nedavno iz Zagreba potegnula do dvorca Trakošćan u Zagorju, gdje je na suncu uživala uz bajkovito jezero.

"Neki trenuci jednostavno jesu ... blagoslov", napisala je Larisa, označivši ovo posljednje emotikonom. Nije propustila označiti i fotografa iza ove spokojne slike - Hrvoje Jelinčić, kojeg je nazvala svojim najboljim čovjekom i fotografom.

Mnogi pratitelji su Larisinu pojavu, i besprijekornu figuru istaknutu u sportskoj odjeći, nazvali predivnom, a njoj poručili da izgleda "kao curica". To je potvrdila i Larisina majka u komentarima, a plesačica joj je dirljivo odgovorila. "Mamita moja ko' ti ista sam", napisala je.

Ljubav i dalje raste

Društvo na ovom izletu i autor fotografije je dugogodišnji partner naše poznate plesne umjetnice koji je također u glazbenim vodama, on naime radi kao DJ te je u klupskim krugovima poznat pod imenom DJ hrwoE. Njih dvoje vezu su službeno potvrdili u travnju 2016., a od tada do danas njihova ljubav i međusobno poštovanje samo iz dana u dan rastu.

Šest godina mlađi partner, u život Larise Lipovac ušao je nakon što se u rujnu 2015. rastala od glumca Gorana Navojca s kojim ima sina Grgura. S glumcem je bila zajedno 13 godina, a razlaz je komentirala riječima da su "ona i Goran uvijek bili prijatelji te da je nemoguće s njim biti neprijatelj", osim toga zauvijek će ih povezivati njihov sin Grgur.

Linker
24. travanj 2024 14:40