Instagram
bliži se halloween

Kao Jessica Rabbit: Trudna plus-size manekenka iznenadila odgovorom na pitanje kako se uvukla u lateks haljinu

Manekenka Ashley Graham odlično podnosi trudnoću i vrlo je aktivna kako na društvenim događanjima, tako i u redovitim šetnjama gradom gdje redovito za oko zapne kakvom paparazzu. Ovaj put fotografiju koji mami osmijeh na lice objavila je ona sama, na svom Instagram profilu, a komentari ne prestaju pljuštati.

Nakon njezine najnovije Instagram objave, mnogi se pitaju kako li se samo Ashley Graham (31) u poodmakloj trudnoći uvukla u crvenu haljinu od lateksa ne bi li za Halloween party utjelovila Jessicu Rabbit, omiljen lik iz animiranog filma 'Tko je smjestio zeki Rogeru'. Jednom od znatiželjnika plus-size manekenka je bez zadrške odgovorila kako je haljina samo skliznula na nju, a li i kasnije s nje: 'Pomoću dječjeg pudera', napisala je.

Baš kako priliči pravoj zečici Jessici, Ashley je ovaj izgled upotpunila bujnom žarkocrvenom perikom, ali i rukavicama od lateksa u ljubičastoj boji, dužine preko lakta, baš kako ih nose operne pjevačice. A kad već trendovi nalažu da se uz sve i svašta nose glomazne tenisice, bio je to odabir vrckave trudnice i za ovaj outfit ne mareći bi li joj zečica zbog toga možda prigovorila.

Trudna manekenka pozirala je uz supruga, redatelja Justina Ervina i time otkrila da je on za provod ususret Noći vještica utjelovio hrvačku legendu Randyja Savagea.

Čini se da Ashley Graham baš voli lateks look - početkom rujna se na Tjednu mode u New Yorku pojavila u haljini od lateksa u boji burgundca i također punila modne rubrike brojnih svjetskih magazina.

Ashley Graham is seen in New York City.

NON EXCLUSIVE September 05, 2019
190905NRIV1 New York, NY
www.bauergriffin.com.
05 Sep 2019, Image: 469378738, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
18. travanj 2024 01:49