STIGLA PRINOVA

Kao poklon za bračnu punoljetnost: Stipe Pletikosa i supruga Angela dobili su šesto dijete!

Proslavljeni Hajdukovac i jedan od naših najboljih nekadašnjih reprezentativaca više je puta istaknuo da mu je želja imati veliku obitelj, a čini se da sve ide po planu! Angela Pletikosa u subotu je rodila šesto dijete.

Poznatom splitskom nogometnom vrataru kojega posljednjih godina gledamo kao televizijskog sportskog komentatora, Stipi Pletikosi i njegovoj supruzi Angeli, obitelj se u subotu proširila za još jednog člana - kći Klaru!

Punu kuću djece Stipe i Angela oduvijek su sanjali, a prvo dijete, sina Franka dobili su 2010. godine nakon sedam godina braka. Franku se tri godine kasnije pridružila sestrica Ela, dvije godine nakon i sestrica Ruža, a brat Manuel u obitelj je stigao 2016. godine. Tri godine kasnije, obitelj je razveselilo rođenje male Marije, a u subotu im se pridružila i Klara, njihovo šesto dijete, piše Dalmatinski portal.

Čitajte i: ‘Trudnoća nas je iznenadila‘: Stipi Pletikosi stiže i šesto dijete!

Dolazak male Klare savršen je poklon za 18 godina braka, što su Stipe i Angela proslavili prošloga mjeseca.

Angela, inače po zanimanju ekonomistica, u potpunosti je posvećena obitelji, a baš kao i Stipe u potpunosti uživa u roditeljstvu.

image
Stipi i Angeli ovo je šesto dijete.
JAKOV PRKIC/CROPIX

"Roditeljstvo je za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve donedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu", rekla je Stipina supruga za Gloriju 2019.

image
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

"Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas", rekao je tada Pletikosa koji se od sportske karijere oprostio 2016. godine.

Angela i Stipe su se upoznali još 1998. godine u splitskom okupljalištu Miss, a ubrzo nakon su uplovili u vezu. Iako je od upoznavanja do braka prošlo gotovo šest godina, od vjenčanja u crkvi Svetog Dominika u Splitu 2003. godine, par je nerazdvojan, a Angela Stipu od tada prati na svim njegovim putovanjima.

Linker
06. ožujak 2024 10:25