Stara ‘kemija‘

Kao prava kraljica: Barbara Kolar u emisiji dočekala svog bivšeg Roberta Ferlina i snašla se fenomenalno

Britka voditeljica koja s kolegom Duškom Ćurlićem vodi desetu sezonu showa ‘Zvijezde pjevaju‘ susrela se s bivšim partnerom, natjecateljem showa. Napetost se mogla ‘rezati‘ škarama.

Početak desete sezone showa "Zvijezde pjevaju" umalo je zasjenio dramatičan susret bivšeg ljubavnog para, koji se, priznali mi to ili ne, dugo iščekivao. Omiljena radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar vodi popularnu HTV-ovu emisiju s Duškom Ćurlićem, a njezini zabavni komentari začinili su predstavljanje osam parova sucima: Danijeli Martinović, Jurici Pađenu, Marku Tolji te Zorici Kondži. Jednako britkom pokazala se i kad se među pjevačkim neprofesionalcima poznatim u javnosti, koji pokazuju svoje glasovne mogućnosti i pokušavaju pobijediti, našao njezin bivši, televizijski i radijski voditelj Robert Ferlin. Kad joj je pristupio sa svojim mentorom, Marijem Lipovšekom "Battifiacom", rekla mu je bez pardona:

"Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća."

image

Barbara, Robert i Battifiaca na ekranima HTV-a

SCREENSHOT HRT

Bivši je odgovorio verbalnim protunapadom: "Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla!" Potom je Battifiaca, ujedno i Barbarin prijatelji, pokušao ublažiti neugodnu situaciju riječima: "Joj, opet smo počeli!". Ne znajući što bi još trebalo napraviti, prasnuo u pomalo usiljen smijeh.

Čitajte i: Osam parova nove sezone prvi puta u žensko-ženskom i muško-muškom sastavu

Ljubav trajala pet godina

Čini se da će popularni show, koji ove godine obilježava okrugli rođendan, biti vrlo zanimljiv - zbog nekad sretnog para koji se upoznao kad ju je on ugostio u svojoj emisiji "Tužibaba" na Radio Rijeci. Voljeli su se čak pet godina, on je zbog nje često dolazio u Zagreb, a kad su 2006. prekinuli, jedini komentar dao je Ferlin. Kad su ga pitali kako je izgledalo održavati vezu na daljinu, rekao je: "Skupo me koštalo. Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb - Rijeka."

image

Robert Ferlin i Barbara Kolar na jednom od zajedničkih angažmana.

CROPIX

Kako iz bivšeg braka ima danas već odraslog sina i kćer, a iz još jedne veze ima kćer, razumljivo je zašto o svojem ljubavnom životu nerado priča. Barbara, pak, izgleda ljepše no ikad prije, direktna je i zabavna, svjesna da privlači poglede, pa će, tko zna, njihov ponovni susret uroditi "kemijom" kojoj zaborava nema?

Linker
20. travanj 2024 13:24