Curtis Leigh / Splash News
Od šmokljana do komada

Karijeru su započeli glumeći neugledne dečke, a danas su pravi macho muškarci

Tko bi rekao da će Fez iz serije "That '70s show" show osvojiti pola holivudskih ljepotica i glumiti seksi frajere?

Kad su započeli karijeru, svi su mislili da će zauvijek glumiti šmokljane, no danas osvajaju srca partnerica i gledateljica svojim izgledom i šarmom.

Ovi glumci bivši su tv autsajderi koje jedva čekamo vidjeti na ekranu:

Scott Foley

Sjećate se Noela Cranea iz serije "Felicity"? Dobrica Noel nije bio ni do koljena uzbudljivom Benu za kojem su gledateljice ludjele, a uz čudnu frizuru i nekoliko kilograma viška na početku serije izgledao je poprilično neugledno.

Profimedia
Scott kao Noel u seriji "Felicity" (desno)

45-godišnji Scott danas je jedno od najljepših lica s malih ekrana, a žene ga obožavaju zbog uloga Patricka Devinsa iz serije "True Blood" i Jakea Ballarda iz serije "Scandal".

Ako niste znali, Scott je bio oženjen dva puta, jednom za Jennifer Garner, bivšu suprugu Bena Aflfecka, i ima dvoje djece.

SCANDAL, Scott Foley in 'It's Hard Out Here For a General' (Season 5, Episode 10, aired February 11, 2016)., Image: 275358190, License: Rights-managed, Restrictions: ©ABC/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Scott kao Jake u seriji "Scandal"

Brian Austin Green

Uz zgodnog Brandona i zločestog dečka Dylana, tko je još osim Donne primjećivao Davida Silvera? Brian Austin Green, koji je karijeru započeo ulogom srednjoškolca koji se pokušava družiti s kul ekipom u seriji "Beverly Hills 90210", odavno je prerastao žgoljavu tinejdžersku fazu i izrastao u seksi komada.

Profimedia
Brian kao David u seriji "Beverly Hills, 90210" (dolje, u sredini)

U seriji "Desperate Housewives" glumio je zgodnog majstora koji osvaja Brie, a u seriji "Anger Management" suparnika Charlieja Sheena.

DESPERATE HOUSEWIVES, Brian Austin Green, Marcia Cross,  'Remember Paul', (Season 7, episode 1, aired September 26, 2010), 2004-,, Image: 97220615, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Brian kao Kevin u seriji "Desperate Housewives"

Njegovom šarmu i mišićima nije mogla odoljeti ni jedna od najpoželjnijih žena Hollywooda, Megan Fox, s kojom David ima troje djece. Glumica Vanessa Marcil, koja je u seriji "Beverly Hills 90210" glumila Ginu, s Brianom ima jedno dijete.

Wilmer Valderrama

Fez iz "That '70s show" bio je duhovit i šašav, ali uz prezgodnog Ashtona Kutchera nitko ga nije smatrao komadom.

THAT '70S SHOW (1998) - WILMER VALDERRAMA., Image: 165482796, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album
Wilmer kao Fez u seriji "That 70's show"

Nakon završetka snimanja te kultne serije producenti su počeli zamjećivati da je Wilmer Valderrama zapravo prekrasan muškarac pa je krenuo nizati manje uloge u serijama i filmovima, u kojima redovito glumi samopouzdane komade. Između ostalog, gledali smo ga kao Kylea Diaza u seriji "Grey's Anatomy", kao Nicka Torresa u seriji "NCIS", a u crtiću "Charming" daje glas zgodnom princu.

CBS
Wilmer kao Nick Torres u seriji "NCIS"

28-godišnji Wilmer nije se ženio, ali zato ima podulji popis s imenima celebrity djevojaka čija je srca osvojio. Na njemu se nalaze Demi Lovato, Lindsay Lohan, Mila Kunis, Jennifer Love-Hewitt, Mischa Barton, Mandy Moore, Avril Lavigne i Rihanna.

Linker
23. travanj 2024 12:51