kopanje po uspomenama

Karmela Vukov Colić iznenadila starom fotkom: ‘Ovako mogu izgledati jedino ako Barbara Kolar otvori bootcamp samo za mene‘

Karmela, koja se nedavno vratila s Maldiva, voli se prisjećati mladih dana, iako bi se po njezinim objavama dalo zaključiti da sada više uživa nego što je uživala tada. Ipak, poručuje da je ‘mladost divna‘ te da joj posebno nedostaje jedna stvar.

Televizijska voditeljica i gastro blogerica Karmela Vukov Colić na Instagramu dijeli simpatične trenutke iz privatnog života, ali i uspomene iz prošlosti. Tako je pratitelje oduševila fotografijom iz mlađih dana na kojoj je imala sigurno dvadesetak godina manje.

"Kad kopaš po ladicama, svašta nađeš… Zaključak:

1. Mladost je divna.

2. Fali mi ona Linea exclusive.

3. Ovako mogu opet izgledati jedino ako Barbara Kolar otvori bootcamp samo za mene", šaljivo je napisala Karmela ispod fotografije.

Čitajte i: Simpatični vremeplov Karmele Vukov Colić: Da sam direktorica HRT-a, ovo bih i danas napravila'

Inače, Karmela je posljednje tjedne provela u tropskom raju - na Maldivima. No, nije ako većina turista odabrala resorte, već je htjela iskusiti drukčije Maldive pa je posjetila atol Maafushi. U maldivskoj avanturi pridružili kći Rea i sin Noa.

Guštali su u finim specijalitetima, plivali s morskim psima i uživali na bijelom pijesku, a voditeljica je sve to redovito dokumentirala i objavljivala na svom Instagram profilu.

Čitajte i: Düsseldorf iz pogleda Karmele Vukov Colić: Rođendan proslavila krstareći Rajnom, a nije izbjegla niti meku šopingholičara

Karmela, koja je na državnoj televiziji provela čak 30 godina, sada tek živi punim plućima. Otkako je 2018. dala otkaz na HRT-u i otisnula se u privatne vode, više joj stres ne diktira ritam života. Tu odluku gotovo nikada nije lako donijeti, no naša gošća kaže, da je znala da je ovako dobro "van sustava" da bi to napravila i ranije. Ta odluka utjecala je i na njezino zdravlje - tegobe vezane za štitnjaču su se povukle same od sebe.

Osim što redovito putuje i vodi emisiju "Recepti svete Hildegarde" na Laudato TV, vodi svoj blog o o putovanju i kuhanju pod nazivom “Ciao Karmela”, a izdala je i kuharicu "Kuharica života".

Linker
19. travanj 2024 16:28