Kopanje po uspomenama

Karmela Vukov Colić sa sjetom se prisjetila najdraže zimske aktivnosti: ‘Jedino cjepivo mirisalo je na cimet‘

Voditeljica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u zimskoj idili pozira sa svojom djecom i koelgom Mirkom Fodorom i njegovom obitelji, s kojima je nekada davno uživala u skijanju.

Mnogi od nas se sa sjetom prisjećamo kako smo živjeli prije pandemije - zima je bilo podnošljivije proživjeti ako smo uživali u zimskim sportovima, a sada smo većinom kod kuće zbog epidemioloških mjera. Voditeljica Karmela Vukov Colić, koja je prije tri godine dala otkaz na državnoj televiziji, na Instagramu je podijelila fotografiju s nekadašnjeg skijanja, a s njom u društvu je bio njezin kolega i prijatelj Mirko Fodor i njegova obitelj te njezina djeca - kći Rea i sin Noa.

"Jednom davno, u dobra vremena, ljudi su početkom godine pohrlili u planine. Jedine maske koje su trebali bile su skijaške, a jedino preporučljivo cjepivo uzimalo se oralno i mirisalo je na cimet i klinčiće...", sjetno je napisala Karmela ispod fotografije.

Koliko je voljela putovati i baviti se raznim stvarima, Karmela je podsjetila svoje obožavatelje prije nekoliko dana, kada je na istoj društvenoj mreži objavila isječak iz starih novina s pitanjima i odgovorima. Tako smo saznali da je najviše voljela izlaziti negdje van grada, idealan vikend joj je bio uz rijeku, a najdraži sport - plivanje.

Osim toga, Karmela preferira visoke, tamne, šarmantne i jake muškarce, prvi se put na televiziji pojavila 1987. u "Zagrebačkoj panorami", a da je došla na mjesto direktorice HRT-a, svima bi povećala plaće.

Karmela je na državnoj televiziji provela čak 30 godina, no 2018. odlučila je dati otkaz i otisnuti se u privatne vode. Tu odluku gotovo nikada nije lako donijeti, no naša gošća kaže, da je znala da je ovako dobro "van sustava" da bi to napravila i ranije. Ta odluka utjecala je i na njezino zdravlje - tegobe vezane za štitnjaču su se povukle same od sebe, a stres je ostavila daleko iza sebe.

image
Nakon odlaska s HRT-a, Karmela je dobila angažman na drugoj televiziji, potpisala je kuharicu te dobila angažman u predstavi "Menopauza".
MARKO TODOROV/CROPIX

Čitajte i: Karmela Vukov-Colić: 'Danas, godinu dana od odlaska s HRT-a, i stres i lijekovi su prošlost'

Karmela je izdala i kuharicu "Kuharica života", a osim brojnih poslova koje radi, prisutna je i na Laudato televiziji gdje ima svoju rubriku "Kuhinja svete Hildegarde".

Linker
20. travanj 2024 13:18