Privatni album
trbuščić u koji se gleda

Katarina Baban izgleda sjajno kao trudnica: 'Bit će da mi dobro stoji'

Svestrana osječka glumica uoči finala serije 'Drugo lice ljubavi' shvatila je da u svakoj seriji glumi trudnicu pa je objavila fotografije koje to i dokazuju, a mnogi imaju isti zaključak- baš joj pristaje...

"Svaku seriju- ja trudna! Bit će da mi dobro stoji! Zlatni dvori (2017.) vs. Drugo ime ljubavi (2020.)", napisala je glumica Katarina Baban uz dvije fotografije sa seta na svom Instagram profilu.

Poznata glumica ima sreće u ljubavi, već pet godina je s Igorom Subotićem koji se iz Osijeka preselio u Zagrebu. Poznata glumica upravo je svog dečka, 33-godišnjeg kineziologa izdvojila kao najveći oslonac u životu, a njihova ljubav, kako ona kaže, bila im je suđena. Naime, njih dvoje su hodali još u srednjoj školi - čak joj je bio pratnja na maturalnoj zabavi - no kasnije su krenuli svatko svojim putem. Sada su zajedno već pet godina i sigurni su da je to ona prava ljubav.

Promo/Kazalište Knap

2014. se glumica odvažila i osnovala modni brend Lilith by Katarina Baban. Njezine kreacije nose brojne slavne dame s hrvatske estrade, a istaknula je da je ne bi bilo strah živjeti samo od šivanja ako bi se slučajno dogodilo da više nikad ne dobije niti jednu ulogu.

Njezina modna marka se zove "Lilith" prema ženi koja je, u židovskoj mitologiji, bila prva Adamova žena, a zaštitna lica njezinih kolekcija najčešće su joj kolegice glumice.

Čitajte i:

Reakcija na šamar Katarine Baban baš je dramatičan: 'Nakon puno njezinih, došao je red na mene'

Proljetna modna priča Lilith by Katarina Baban

Brojni poznati na otvorenju showrooma Lilith by Katarina Baban

Linker
13. travanj 2024 16:44