za nju postoji samo jedan tata

Kate Hudson jednom fotografijom rasplakala očuha Kurta Russela, koji je odgojio nju i brata

Iako slavnoj glumici Kurt Russel nije parvi tata, on joj je zapravo mnogo više: u njezin život ušao je kada je imala samo četiri godine, zavolio ju je kao rođenu kćer, dok se njezin otac Bill Hudson njoj i bratu nije javljao godinama.

Među tisućama slavnih koji su čestitkama povodom Dana očeva preplavili društvene mreže, posebno se istaknula ona koju je glumica Kate Hudson uputila očuhu Kurtu Russellu ne spomenuvši pravog oca Billa Hudsona. Što i ne čudi jer je ovaj ne baš slavni američki glazbenik i glumac napustio njezinu majku, oskarovku Goldie Hawn dok su Kate i njezin brat Oliver bili djeca.

Godinu dana nakon što se Goldie Hawn razvela od problematičnog Hudsona, u njezin život, davne 1983. ušao je Kurt Russell koji je njezinoj djeci postao više nego dostojna zamjena za pravog oca. Tada je Kate imala samo četiri godine, a Oliver šest i od tada je on za njih jedini i pravi otac.

image

Sretna obitelj: Kurt Russell, Goldie Hawn, Kate Hudson i Oliver Hudson,

VINCE BUCCI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Naime, Bill Hudson se djeci nije javljao godinama i ta rana im je do danas ostala otvorena. Kate Hudson u jednom intervjuu kazala je kako razumije njegove probleme kakvi god oni bili, ali da on s tim mora živjeti, a to mora da je vrlo bolno.

Niti njezin brat Oliver ne može se pomiriti što ih je pravi otac napustio i pri tom prije deset godina objavio memoare u kojima je Kate nazvao razmaženim derištem, a bivšu suprugu preljubnicom koja ga je stalno varala.

Oliver mu je prije sedam godina uzvratio udarac i užario medije svojom objavom na Instagramu gdje je uz fotografiju iz djetinjstva, također povodom Dana očeva napisao – Sretan ti dan napuštanja. A kako je Bill Hudson optužio Goldie Hawn da ga je varala s Warrenom Beattyjem, Oliver je bocnuo još jednom svog pravog tatu.

Prije nekoliko godina na Instagramu je opet povodom Dana očeva objavio čestitku Kurtu Russellu, ali uz tri fotografije jednu pravog oca, jednu Kurta Russela i jednu Warrena Weattyja uz tekst: "Nije bitno koji od ovih muškaraca je moj otac. Moj tata je uskočio u moj život kada sam imao šest godina i napravio od mene čovjeka kakav sam danas. Moj tata je pola mene i dok ga upoznajem shvaćam koliko smo zapravo slični... I postoji velika šansa da je Warren Beatty moj pravi otac. Sretan ti Dan očeva!‘‘

image

Bill Hudson djeci se nije javio od kada je napustio njihovu majku Goldie Hawn

COURTESY OF BILL HUDSON/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cristiano Ronaldo Junior proslavio rođendan: Georgina podijelila fotografije proslave koju su mu priredili

No koliko god otrovnih strelica ponekad upućuju na ‘‘adresu‘‘ svog pravog tate, Oliver i Kate ne propuštaju niti jednu priliku pokazati koliko im znači onaj koji ih je odgojio. A jučerašnja Kateina objava posebno je dirnula slavnog glumca kojem je čak izmamila suze.

Ona je uz fotografiju kako leže zagrljeni u krevetu napisala ‘‘Zabavan, avanturist, strastven, odlučan, pošten, odan, nevjerojatan otac i najkosatija glava u Los Angelesu. Sretni smo što te imamo. Volimo te tata! Sretan Dan očeva!"

image

Kurt Russell obožava i unučad koju su mu podarili Kate i Oliver

FLIGHTPHOTOAGENCY/FLIGHT PHOTO AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 18:17