Profimedia
Dianin batler ponovno istupa

Kate je ljubomorna na Meghan? 'Ona itekako zna kako je biti zarobljen u palači'

Bivši batler princeze Diane, koji je prije nekoliko dana podijelio njezino do sad neviđeno pismo, sada je otkrio kako je Kate Middleton vjerojatno jako ljubomorna na Meghan što se uspjela otrgnuti iz ralja britanske monarhije.

Odvajanje Harryja i Meghan Markle od britanske kraljevske obitelji mnoge je šokiralo, pogodilo, naljutilo, ali i rastužilo jer takvo što nitko nije očekivao. Osim što su se preselili u Kanadu, par se povukao sa svih kraljevskih dužnosti i više službeno ne predstavlja kraljicu.

Iako je njihova dobrobit i želja tu zapravo najvažnija, čini se kako je njihov odlazak uvelike utjecao na vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton. Naime, bivši batler princeze Diane Paul Burrell tvrdi da je Kate ljubomorna zbog Meghanine prilike da živi slobodniji život.

Na pitanje je li Kate zavidna Meghan zbog novonastale situacije, Burrell je odgovorio: "Siguran sam da jest."
 

KING'S LYNN, ENGLAND - DECEMBER 25: (L-R) Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex arrive to attend Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2018 in King's Lynn, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Getty Images

Pritom je naglasio razlike u načinu života kraljevskih supruga: "Kate zna kako je biti 'zarobljen' u palači. Njezin će život biti ograničeniji od Meghaninog", istaknuo je. Burrell nimalo ne krivi Harryja i Meghan što su se, zajedno sa sinom Archijem, odlučili maknuti od britanskog dvora.

CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - SEPTEMBER 23: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex smile as they visit a Justice Desk initiative in Nyanga township, during their royal tour of South Africa on September 23, 2019 in Cape Town, South Africa. The Justice Desk initiative teaches children about their rights and provides self-defence classes and female empowerment training to young girls in the community.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle i princ Harry u knjizi će otkriti detalje koji bi mogli uzdrmati ugled britanske kraljevske obitelji.

"Bit će slobodni. Vratili su im život. Kraljevski život nije onakav kakav se na prvi pogled čini, puno je usr*nije", rekao je Burrell.

Inače, Meghanin otac Thomas Markle u intervjuu u showu Good Morning Britain rekao je da je zatražio princa Harryja da se konačno sastane s njim.

11/18/2019 EXCLUSIVE: Thomas Markle is spotted wearing a royal blue apron as he gets his scruffy beard and eyebrows neatly trimmed ahead of Prince Harry and daughter Meghan's reported visit to America for Thanksgiving. Markle looked sharp in a crisp blue shirt and grey trousers while leaving Roman Hairdresser in Rosarito, Mexico. **VIDEO AVAILABLE**, Image: 484124240, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Markle već mjesecima javno moli svoju kćer da mu se obrati, a priznao je da jedva čeka upoznati unuka i drago mu je što će ih sve konačno moći vidjeti, ako nigdje druge, onda na sudu.

Meghan i Harry su 8. siječnja 2020. podijelili objavu u kojoj su naveli kako će se udaljiti od kraljevske obitelji i postati financijski neovisni. Živjet će na relaciji Kanada - Velika Britanija, a kraljica Elizabeta II. je odlučila da više neće koristiti titulu kraljevsko visočanstvo te će vratiti 2,4 milijuna funti, odnosno više od 20 milijuna kuna, koje su potrošene za obnovu njihovog doma u Velikoj Britaniji, Frogmore Cottagea.

Možda će vas zanimati i ovo:

Veliki istup Meghan Markle: 'Samo jedna žena razumije moju patnju i bol i istinu ćete saznati jedino preko nje'

Princ Harry iznio cijelu istinu o povlačenju: 'Žalosti me što je ovako završilo'

Od spoja na slijepo do bijega od kraljevske obitelji: Tri godine čiste drame princa Harryja i Meghan Markle

Linker
13. siječanj 2021 00:12