Profimedia, Press Association
Blista, baš!

Kate Middleton prvi put u trećoj trudnoći pokazala trbuščić

Budući da pati o teških jutarnjih mučnina, Vojvotkinja od Cambridgea u prvim tjednima trudnoće miruje, no napokon je nazočila prijemu u Buckinghamskoj palači na kojem je obilježen Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Nakon princa Georgea, koji je u srpnju navršio četiri godine, i dvogodišnje kćerkice Charlotte, princ William i Kate Middleton čekaju treće dijete. Vijest je početkom rujna i službeno objavila Kensingtonska palača, uz riječi da je cijela obitelj presretna zbog dolaska još jednog člana u kraljevsku obitelj.

Kako bilo, Kate i u trećoj trudnoći blista, na prijemu ni traga ni glasa bilo kakvom zdravstvenom problemu. Za ovaj važan dan odabrala je prekrasnu plavu haljinu britanskog modnog brenda Temperly, čipkastu i s crnom vrpcom oko vrata. Crne su bile i njezine salonke, kao i mala torbica koju je držala u ruci.

Kosu je raspustila i tijekom prijema je cijelo vrijeme veselo razgovarala s uzvanicima. Trbuščić se tek počeo nazirati i vidi se samo kad se promatra sa strane.

The Duke and Duchess of Cambridge attend a reception on World Mental Health Day at Buckingham Palace, London, to celebrate the contribution of those working in the mental health sector across the UK., Image: 352429298, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

The Duchess of Cambridge and Prince Harry attend a reception on World Mental Health Day at Buckingham Palace, London, to celebrate the contribution of those working in the mental health sector across the UK., Image: 352429441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
25. travanj 2024 21:02