Profimedia, FameFlynet UK
PARTY DJEVOJKA

Kate Moss pretjerala sa zabavom na promociji parfema posvećenog njoj

Uz to što slovi za jedno od najvećih manekenskih imena 90-ih godina,  Kate Moss je poznata i po svom noćnom životu. Iako je zakoračila u peto desetljeće, 43-godišnjakinja ne odustaje od provoda, a na sinoćnjem londonskom predstavljanju novog CK parfema ‘Obsessed’, manekenka je naočigled mnogih malo pretjerala sa zabavom.

Naime, zvijezda večeri bila je upravo Kate, kojoj je kuća Calvin Klein i posvetila najnoviji ‘Obsessed’ parfem.

Picture Shows: Kate Moss

June 23, 2017

Celebrities are seen attending the Calvin Klein Fragrance Launch Party in London, England. 


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 338854799, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

Još davne 1993. objavljena je kampanja za sad već kultni CK miris 'Obsession'. Bio je to jedan od prvih modnih angažmana Kate Moss, a njezina krhka linija i neobična fizionomija pokrenule su trend grunge djevojaka 90-ih koje su na scenu nastupile nakon klasičnih ljepotica poput Claudie Schiffer ili Cindy Crawford. Kampanju za spomenuti parfem s 18-godišnjom Kate snimao je Mario Sorrenti, njezin tadašnji dečko.

Ovih dana, povodom promocije i najave novog parfema, Calvin Klein javnosti je otkrio dosad neobjavljene materijale – fotografije i video snimke nastale u vrijeme ljubavi Kate i Maria, a snimljene u svrhu tadašnje kampanje za 'Obsession'.

Je li se Kate sinoć uz čašicu više opustila zbog sjete za starim vremenima ili zbog sreće što vodi karijeru uspješnu u mjeri da joj Calvin Klein posvećuje parfem, ostat će nepoznanica, no ono čemu se mnogi na događanju sinoć svjedočili je prilično loše stanje u kojemu je Kate bila pri izlasku iz londonske Spencer’s House.

Picture Shows: Kate Moss, Jenny Bastet

June 23, 2017

Celebrities are seen attending the Calvin Klein Fragrance Launch Party in London, England. 


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 338854808, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

London, UNITED KINGDOM  - Kate Moss and Nikolai von Bismarck At The Box Night Club until 3.20am.

Pictured: Kate Moss

BACKGRID UK 23 JUNE 2017, Image: 338857381, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Došavši na događanje, Kate je zasjala u CK rozoj mini haljinici kojom je istaknula vitke i preplanule noge. Look je zaokružila crnim šeširom i cipelama na potpeticu. Dobro raspoložena Kate fotografirala se s uzvanicima i kolegama, no u sitnim noćnim satima Spencer’s House je napustila u vidno lošijem stanju no što je ranije došla, a poprilično je promijenila i izgled. Manekenka je uklonila šešir, raspustila kosu, stavila sunčane naočale i uz pomoć pratnje, jedva stojeći na nogama, otišla automobilom u nepoznato.

Linker
20. travanj 2024 06:16