SKLONA PROMJENI IMIDŽA

Katy Perry uvijek izgleda magično, a sad je otkrila što stoji iza toga: "Ovo izaziva bijes"

Da američka pop pjevačica nosi titulu ‘kraljice transformacija‘ i nije neka tajna, a sada je otkrila u čemu je točno njezina tajna.

Pjevačica Katy Perry rijetko ostavlja svoje obožavatelje ravnodušnima, a ovog puta je na društvenim mrežama otkrila malo više cijelom procesu koji se krije iz njenih hirovitih transformacija u video spotovima. Naime, poznato je da je Perry sklona neobičnim izdanjima, a u novom isječku iza kulisa, zvijezda je otkrila da to nije uvijek ugodan proces. Podijelila je svoje iskustvo u kojem je detaljno opisala kakvu je odjeću nosila u Las Vegasu.

U objavljenom video isječku pjevačica se odjenula u hamburger i luster za Met Galu, crvenu gljivu, a za jedan ju je outfit inspirirao čak toaletni papir. Obožavateljima je priznala da njezin posao ponekad zahtjeva jeziv proces, međutim tvrdi da se kreativnost itekako isplati.

U jednom od početnih kadrova, pjevačica se doslovno transformirala u šljokičaste, narančaste, žute i srebrne haljine u funky modnom stilu. I dok priznaje da je za cijeli proces i ideje zaslužan njezin kreativni tim ljudi, izjavila je: "Nitko ne voli taj zvuk, to je zvuk desetaka izgubljenih sati."

U sljedećem snimku vidi se kako vježba nastup u haljini prije nastupa, sve dok naglo ne spusti mikrofon na pod, dok njezini prateći plesači nastavljaju nastupati, zatim strgne svoje zlatne svjetlucave rukavice te počne vrištati prema publici i odlazi s pozornice.

U svom je natpisu na Instagramu napisala: "Proces izrade kostima bio je inspirativan, ali izazivao je i bijes."

Unatoč napornom procesu, čak je iskoristila istu ideju na American Idolu gdje je stručna članica žirija, a njene su kombinacije tijekom cijele sezone uključivale sve, od sirena i traper izgleda do konvencionalnijih haljina i šik odijela s hlačama.

Podsjetimo, Perry je postala svjetski poznata 2008. godine sa singlom "I Kissed a Girl" koji je bio na vrhu glazbenih ljestvica u preko 30 zemalja. Album Teenage Dream koji je oborio rekord za ženske izvođače gurnuo ju je u visine te se Katy s pet singlova koji su došli na broj 1 izjednačila s Michaelom Jacksonom. Veliki dio svoje popularnosti Perry duguje i kontroverznim tekstovima gej tematike ("I Kissed a Girl" te "Ur So Gay"), što je od nje stvorilo gej ikonu. Poznata je po svojem nekonvencionalnom stilu oblačenja, po odjeći žarkih boja, često protkanoj voćnim detaljima.

Linker
19. travanj 2024 00:58