Getty Images
ide im

Kćeri Nicole Kidman krenule njezinim stopama, tata i mama pucaju od ponosa

Kćeri Keitha Urbana i Nicole Kidman, Faith Margaret (8) i Sunday Fose (10) pojavile se u drugoj sezoni serije "Male laži" i što se njih tiče stalno bi voljele biti setu.

Kćeri Keitha Urbana i Nicole Kidman, Faith Margaret (8) i Sunday Fose (10) pojavile se u drugoj sezoni serije "Male laži" i što se njih tiče stalno bi voljele biti setu.

"Postoji nešto predivno u tome kad možeš svoju djecu povesti na posao. Važno je da djeca vide što im roditelji rade i kad mogu osjete dio atmosfere", rekla je Nicole Kidman gostovajući u emisiji Good Morning America.

hbo/screenshot

hbo

Njezina kolegica Zoe Kravitz u intervjuu otkrila je da se djevojčice često pridruže Nicole na setu.

"Non-stop su tamo, nekada ne mogu procjeniti jesu li dio sceni ili ne...", rekla je kroz smijeh kolegica.

Najmlađe kći Nicole Kidman već slijede mamine stope, a pojavile su se u školskoj sceni u drugoj sezoni uz Nicoline TV blizance Maxa i Johna Wrighta koje igraju Cameron i Nicholas Crovetti (10).Nicole Kidman i njezin suprug pucaju od ponosa zbog toga što se djevojke u tinejdžerskoj fazi tako svestrane.

Moglo bi se reći da su iznimno taletirane za sve čega se dohvate. I Faith i Sunday iznimno su darovite za glazbu. Tako Faith svira violinu, a Sunday klavir, a obje su zainteresirana i za glumu. Ovoga puta su obje statirale na setu, a kako vole ići na mamin posao ovo je tek početak.

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 24:  Nicole Kidman and Keith Urban attend the Women's Day Ceremony during day 11 of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 24, 2019 in Melbourne, Australia.  (Photo by Quinn Rooney/Getty Images)
Getty Images

"Ne možete djecu natjerati da rade nešto što im se ne sviđa. Možete ih malo pogurnuti, ali motivacija je stvarno teška stvar. Ni mene nije nitko tjerao da budem glumica, štoviše, pokušali su me spriječiti u tome", rekla je Nicole koja je osim 52. rođendana u lipnju proslavila i 13. godišnjicu braka sa suprugom, country pjevačem Keithom Urbanom.

Tijekom braka s Tomom Cruiseom, koji je završio 2001. godine, dobila je dvoje djece: sina Connora Cruisea i kći Isabellu Jane Cruise, dok je sa sadašnjim suprugom dobila kćerkice Sunday Rose i Faith Margaret kojima je mama Nicole već sada postavila jasne granice.

"Nemaju mobilne uređaje i ne dopuštam im da imaju Instagram. Granice u odgoju moraju postojati", istaknula je Kidman.

Linker
25. travanj 2024 23:49