Instagram
MALA ŠMINKERICA

Kćerkica Marijane Batinić trendi je na mamu

Omiljena domaća voditeljica Marijana Batinić svoje je pratitelje na društvenim mrežama raznježila ljupkim dalmatinskim prizorom svoje djevojčice koja je, nema sumnje, smisao za modu naslijedila od majke

Kamena kuća sa zelenim prozorima i vratima, jedan otmjeni pas i jedna još otmjenija damica - bio je to prizor koji je Marijanu Batinić pozvao da ga ovjekovječi fotoaparatom i potom podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. Uspješnu Splićanku koja trenutno uživa u rodnom kraju, njezina je djevojčica podsjetila na djetinjstvo i bezbrižne dane provedene na ulicama Splita.

Za nekoliko tisuća lajkova zasigurno je zaslužna upravo mala damica u bijeloj haljini i srebrnim sandalicama, s dvije mašnice u kosi. Djevojčica Ena prije dvije i pol godine obogatila je život Marijane i njezina supruga, marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića. Fotografiji nije odoljela ni Antonija Blaće : 'Moja mala prijateljica', komentirala je voditeljica. Marijana nakon višemjesečnih snimanja konačno uživa s obitelji kojoj je u potpunosti posvećena. Sretna je jer napokon ima vremena i za druženja s brojnim prijateljicama od kojih neke nije vidjela još od prošloga ljeta.

Linker
20. travanj 2024 09:34