Teške riječi

Kći Charlieja Sheena i Denise Richards otišla od mame: ‘Bila sam zarobljena u nasilnom kućanstvu‘

Kći koju je dvoje glumaca dobilo u braku 2004. godine napustila je majku i pretpostavlja se da se odselila k ocu, u međuvremenu se ispisala iz škole.

Sam Sheen, kći bivšeg para glumaca Charlieja Sheena i Denise Richards detalje privatnog života otkrila je na TikToku. U videu, koji je kasnije uklonila, djevojka govori da je proteklu godinu živjela u "kućanstvu iz pakla" s majkom te očuhom Aaronom Phypersom.

"Prije godinu dana: zarobljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam samu sebe, danima nisam jela ni spavala, bila sam depresivna, mrzila školu. Sada: iselila sam se iz kuće iz pakla, doživjela sam duhovno buđenje, imam dvije mačke, sretno sam slobodna, volim sebe i odustala sam od srednje škole", tvrdi 17-godišnja djevojka.

Sam sada navodno živi kod oca Charlieja Sheena, on to još nije potvrdio, ali se o svemu oglasio preko svog glasnogovornika. "Sam je nevjerojatna, bezuvjetno je volim kao i svu svoju djecu", kazao je glumac i otkrio kako je njegova kći odustala od škole, ali se priprema za polaganje ispita ili tzv. GED diplomu za učenike koji ne pohađaju nastavu u školi.

Čitajte i: Charlie Sheen maturirao nakon 30 godina

Mama ima svoja pravila

Denise i Charlie bili su u braku od 2002. do 2006., dobili su dvije kćeri Sam i Lolu. Iako su se rastali Denise mu je pomagala i izlazila u susret u odgoju njegove druge djece, tako je dobila privremeno skrbništvo nad dvojicom sinova blizanaca koje je Charlie dobio s Brooke Mueller.

Iako Denise nije javno komentirala istup i situaciju sa starijom kćeri, izvor blizak obitelji za Daily Mail je prokomentirao kako majka nije kriva za njeno iseljenje. "Denise je postavila normalna pravila koja bi postavio svaki roditelj. Ona je mama i postoje pravila. Sam ih nije htjela slijediti. Charlie nije podržavao provedbu Deniseinih pravila. On ima drugačiji pristup roditeljstvu i Sam je odlučila živjeti s njim. Denise jako voli kćer i tužna je zbog ove situacije", kazao je upućen izvor.

Očito još uvijek nesvjesna koliko je štetno takve priče objavljivati na društvenim mrežama, Sam je izbrisala prvi video, a zatim objavila drugi. "Zbog vas ova aplikacija više nije sigurno mjesto. Izmorena sam i osjećam se kao da ću povratiti. Nisam znala da postoji toliko čudovišta iza ekrana", napisala je Sam.

Linker
23. travanj 2024 16:32