SPLASH/PROFIMEDIA
Nasljednica glazbenog genija

Kći Davida Bowieja objavila pjesmu, jedan član obitelji iznimno ponosan: ‘Znači tamo su geni otišli‘

Otkako je došla na svijet, njezini slavni roditelji nazvali su je dijete ljubavi, postala im je centar svijeta i obogatila njihovu ljubavnu bajku, a sada prelijepa dvadesetogodišnjakinja Alexandria Zahra Jones svijetu otkriva svoje talente.

Otkako je došla na svijet, njezini slavni roditelji nazvali su je dijete ljubavi, postala im je centar svijeta i obogatila njihovu ljubavnu bajku, a sada prelijepa dvadesetogodišnjakinja Alexandria Zahra Jones svijetu otkriva svoje talente.

Dvadesetogodišnja Alexandria Jones, kći pokojnog glazbenika Davida Bowieja i bivšeg supermodela Iman, umjetničku crtu i talente njeguje od malena. Ono čime se Lexi do sada znala pohvaliti, kao i njezina ponosna majka, je talent za slikanje, no sada je djevojka otkrila i da je od oca dobila fenomenalan glas. Bowiejeva kći konačno se odvažila objaviti snimku svog pjevanja. Kako je priznala trebalo joj je mnogo hrabrosti, a obzirom kakav je autoritet bio njen otac, to je i razumljivo. No snimka otkriva da razloga za strah uistinu nema.

"Potpuno sam prestravljena objaviti ovo. Cijelo vrijeme sam razapeta između toga da je mrzim i volim, ali je*** ga. I zato evo isječak nezavršene pjesme bez imena, koju sam snimila dosta pijana, a na koju sam ponosna ako mi je dobar dan", napisala je Lexie uz audio snimku pjesme koju je sama napisala i otpjevala.

Malo je reći da su reakcije pozitivne, brojni pratitelji koji su uglavnom obožavatelji njenog pokojnog oca iskreno su oduševljeni načinom na koji Lexi pjeva.

image
Lexie Jones je rođena u kolovozu 2000.
FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bila i ostala jedna od najljepših žena svijeta! Karijeru počela u tajnosti, a tijekom 80-ih zamalo izgubila sve

Ponos obitelji

Ponosni stariji brat, Duncan Jones (49), sin iz Bowijevog prvog braka, pjesmu je podijelio sa svojim pratiteljima na Twitteru.

"Upravo sam saznao da moja sestra zna pjevati! Znači tamo su ti geni otišli", našalio se Duncan. Uz pjesmu je podijelio i fotografiju svoje mlađe sestre.

I Duncan i Alexandria nose prezime Jones, što je pravo prezime njihovog oca Davida, kojem je Bowie samo umjetničko ime. Iako brata i sestru dijeli gotovo 30 godina razlike, oni imaju blizak odnos te su cijelo vrijeme velika potpora jedan drugome.

Čitajte i: Bowijeva kći otkrila da su izgubili važnog člana obitelji: Pružao je utjehu Iman u najtežim danima

U komentarima je Duncan otkrio da je znao koliko mu mlađa sestra dobro pjeva, samo je čekao da ona bude spremna za ‘izlazak u javnost‘.

Linker
26. travanj 2024 02:14