Profimedia, Mega Agency
bolovi u želucu ne prestaju

Kći Demi Moore i Brucea Willisa je izvan sebe od straha: 'Već tjednima ležim zbog bolesti'

Dok drugi rođendane slave uz prijatelje, obitelj i u dobrom raspoloženju, glumica Rumer Willis svoj provodi u krevetu jer zbog bolova ne može ni ustati. Najgore od svega jest to što se zbog takvih situacija često prepustimo negativnosti, no Willis je na sebi isprobala recept kako odagnati negativne misli onda kada mislite da vam ništa ne može pomoći.

Glumica Rumer Willis (31), koja glumi u najnovijem blockbusteru "Once Upon A time In Hollywood" u petak slavi rođendan i umjesto da se veseli, ona leži u krevetu. Naime, u dugom postu na Instagramu požalila se da cijeli kolovoz leži u krevetu, prvo zbog trovanja želuca nečime što je pojela, a onda i zbog bolova u želucu koji ne prestaju.

"Uopće ne mogu jesti. Osjećam se kao da mi u želucu gori vatra, a osim toga imam i groznicu koja se pretvorila u sinusnu infekciju", napisala je Willis te dodala kako je zbog neobjašnjivih simptoma cijelo vrijeme u strahu i osjeća se bespomoćno. "Čini mi se kao da vrijeme jako brzo prolazi, a ja sam zarobljena u tijelu koje ne želi surađivati sa mnom. Trpjela sam užasne bolove i stalno sam bila bijesna, ali i tužna, no shvatila sam da sam željela kontrolirati to kako se osjećam", objasnila je.

Kako bi pobijedila negativne misli, Willis je zagledala duboko u sebe i oprostila sebi i svom tijelu što se nije ponašalo onako kako je ona to htjela. "Dopustila sam si biti upravo tamo gdje jesam i otpustiti sve brige", rekla je. Koliko je autosugestija moćna stvar, govori činjenica da se Willis idućeg dana osjećala puno bolje. "Danas sam se probudila u puno boljem stanju i povezanija sa samom sobom jer iznutra više nisam bila u ratu sama sa sobom", dodala je i poručila svojim fanovima da želi biti jedna od onih zvijezda koja ne dijeli samo lijepe trenutke iz svog života, već i one manje lijepe.

Rumer Willis
Rumer Willis hosts Dinner Party for Cindy Eckert's Right To Desire Campaign, Sunset Tower Hotel, Los Angeles, USA - 07 Aug 2019, Image: 463225928, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

No, najvažnija stvar koju je Willis željela poručiti jest da nekada samo trebamo "otpustiti" sve što nas muči i prepustiti se toku života ako vidimo da drugačije ne ide. "Upravo zato što mi je rođendan, željela sam otpustiti stara uvjerenja i priče koje mi više ne služe i koje nisu ispale onako kako sam željela. I vas želim potaknuti na isto", poručila je kći Demi Moore i Brucea Willisa svojim fanovima. Willis je u jednom intervjuu priznala kako se ranije borila sa samopouzdanjem koje joj je bilo narušeno kada se preselila iz Idaha u Hollywood sa samo 15 godina.

"Govorili su da imam veliku čeljust i glavu nalik krumpiru. U tim godinama nisam znala kako u sebi vidjeti vrijednost pa sam mislila da ću vrijediti više ako smršavim ili se ljepše odijevam. Sada znam da je to bila greška", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 14:36