Profimedia, Backgrid USA
IZLAZAK ZA PAMĆENJE

Kći Heidi Klum će slavnu mamu uskoro prerasti: Evo dokaza da je čeka uspješna karijera

Osim što je zaljubljena i adresa joj je sedmo nebo, Heidi Klum (45) pazi da dovoljno vremena provodi uz svoju djecu.

Heidi Klum prvenstveno je uspješna mama, a godinama balansira između karijere i svojih četvero djece: Henryja (14), Leni (14), Johana (12) i Lou (9). Kada nije zaposlena rado se druži se s djecom, a neke od njih je počela voditi i na večernje evente. Tako je sa svojom 14-godišnjom kćerkom Leni došla na party pjevačice Billie Eilish u Los Angelesu. Mama i kći su se odlično provele, a s partyja su otišle uz catwalk.

West Hollywood, CA  - Model Heidi Klum was spotted hanging onto her boyfriend Tom Kaulitz as they took Heidi's kids out for an afternoon of shopping at The Grove in Hollywood.

Pictured: Heidi Klum, Tom Kaulitz, Leni Klum, Lou Samuel

BACKGRID USA 28 OCTOBER 2018, Image: 393007697, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Leni je nosila je vrećaste traperice visokog struka, crni topić i čizmice Dr. Martens, a mnogi primjećuju da njezina kći prava mamina kopija. S njom dijeli i strast prema modi pa nije isključeno da će se početii baviti istim poslom kao ona.

‘Nekad gledam u Leni i mislim si ona je baš poput mene. Obožava pratiti nove trendove, a nekad će doći mojem stilistu i zamoliti ga da joj prepravi haljinu, jer joj se nešto ne sviđa,’ priznala je slavna njemačka manekena koja joj je još kao desetogodišnjakinji dopuštala da nosi visoke pete.

Los Angeles, CA  - Mom of the year goes to Heidi Klum! Heidi brings her daughters to enjoy a night out at singer, Billie Eilish album release party in Los Angeles. The family were all smiles as they exited the event.

Pictured: Heidi Klum

BACKGRID USA 28 MARCH 2019, Image: 423031870, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
24. travanj 2024 05:26