Davor Matota
Dream team

Kći je skoro prerasla mamu: Zagrebačka voditeljica na špici u najslađem društvu

Modno usklađene majka i kći napale su dućane pripremajući se za povratak u školske klupe. Sve mora biti spremno za skorašnji prvi dan škole - tako da su predano krenule u izazov koji je označio kraj ljeta.

Voditeljica i urednica na HTV-u Uršula Tolj osim što je poznata po svojim televizijskih aranžmana na HTV-u aktivna je i u pisanju pjesama za estradu, ali i po svojim knjigama. 2003. godine izdala je knjigu 'Prvi put mama' u kojoj je pisala o svom iskustvu majčinstva, zatim 'Šaptalicu', a 2006. godine izdaje knjigu 'Prvi put mama i drugi put'. I u ovoj knjizi pisala o čarima majčinstva koje je do tada dijelila na svom blogu 'Mame i bebe'.

Mama oštrog pera kada nije u kreativnom zanosu, druži se sa svojom tinejdžericom Ewom (12) s kojom je nakon ljeta u gradu obavljala posljednje pripreme za školu.

Spica / Zagreb 25.08.2018. / foto: Davor Matota / Ursula Tolj i kcer Ewa
Davor Matota

Ewa i Uršula modno su se uskladile za shopping. Obje su odijenule plavu-bijelu kombinaciju, torbice vedrih boja i platnene tenisice. Uršula, čija je televizijska karijera povezana s emisijama posvećenim hrvatskoj glazbi, prošle godine se dokazivala u emisiji 'Koktel bar' gdje je ugostila brojna poznata imena s estrade.

Spica / Zagreb 25.08.2018. / foto: Davor Matota / Ursula Tolj i kcer Ewa
Davor Matota

nergična 45-godišnjakinja ima još pregršt energije za sve, a njezina lista što želi napraviti ima dosta stavki. 'Maštam barem još o jednoj knjizi, o nekim suradnjama u glazbenom svijetu (kao tekstopisac), o tome da mi djeca odaberu posao koji vole i od njega žive, o mnogim putovanjima, o tome da uređujem i vodim emisiju koju sam sama osmislila', rekla je u intervjuu jednom prilikom.

Spica / Zagreb 25.08.2018. / foto: Davor Matota / Ursula Tolj i kcer Ewa
Davor Matota

Linker
12. travanj 2024 09:20